Rețete culinareTocăniță de pipotă și inimi cu legume - află cum se pregătește...

Tocăniță de pipotă și inimi cu legume – află cum se pregătește această rețetă

Dureaza pana se face, dar merita efortul fiindca tocanita e foarte gustoasa.

Timpul de fierbere difera, am avut cazuri cand s-a fiert intr-o ora, in 2 sau in 3.

Ingrediente tocanita de pipota si inimi cu legume

  • 1 kg pipota si inimi
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • Sare, piper, delikat si boia
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Pipotele se taie in doua si se curata de zonele cu zgarci.

Se taie fiecare bucata curatata inca in doua.

Se curate rosia de coaja si se taie cubulete.

Se curate ceapa si ardeiul si se taie tot cubulete.

Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ceapa si ardeiul. Se presara cu sare si se calesc 10 minute.

Apoi se adauga rosia, popitele si inimile. Se condimenteaza cu piper, boia si delikat.

Se fierbe cu capac, la foc mic, timp de 2 ore.

Se poate sevi cu paste sau mamaliga.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.