Rețete culinareChiftele din legume la cuptor - pot fi consumate atât calde cât...

Chiftele din legume la cuptor – pot fi consumate atât calde cât și reci

Chiftelele din legume pot fi consumate atat calde cat si rece. Sunt foarte gustoase chiar daca nu contin carne.

Ingrediente chiftele din legume la cuptor

  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 patrunjel
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • ½ telina
  • sare, piper, boia
  • 4 linguri de faina
  • Frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se curata legumele si se spala bine. Se dau pe razatoarea mare morcovii, telina, cartofii si dovlecelul. Se muta intr-un bol si se condimenteaza cu sare.

Se lasa 15 min sa-si lase zeama si apoi se scurg bine. Peste ele se pun ouale, patrunjelul tocat marunt, faina, sarea, boia si piperul si se amesteca totul bine.

Se formeaza cu mana chiftele si se aseaza pe o foaie de copt. Tava se pune la cuptor 40- 45 de minute.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.