Rețete culinareAperitiv delicios format din ouă umplute cu cârnați, servite cu maioneză

Aperitiv delicios format din ouă umplute cu cârnați, servite cu maioneză

Ouale umplute nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra la nici o sarbatoare. Este un aperitiv usor de facut si arata bine.

Se poate decora dupa preferinta, eu il decorez de fiecare data altfel.

Ingrediente aperitiv oua umplute cu carnati servit cu maioneza

  • 5 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 100 ml ulei
  • o lingura de smantana
  • sare, piper, boia
  • 200gr carnati

Mod de preparare

Se spala ouale si se fierbe in apa. Se curate de coaja si se taie in jumatati.

Se face maioneza din 1 galbenus, ulei si mustar.

Carnatul se taie bucati. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol, se amesteca cu carnatii maruntiti, maioneza, boia, sare si piper.

Continuam sa amestecam pana obtinem o pasta uniforma.

Se umple ouale cu pasta obtinuta.

Maioneza se amesteca cu o lingura de smantana si se toarna pe un platou.

Deasupra se aseaza ouale. Se decoreaza dupa preferinta.

Pofta mare sa aveti!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.