Rețete culinareCiuperci umplute pe pat de pâine - o rețetă ideală de servit...

Ciuperci umplute pe pat de pâine – o rețetă ideală de servit atunci când aveți musafiri

Prima data am mancat la mama, mi-au placut foarte mult si am furat de la ea reteta, dar am mai facut niste modificari mici.

De atunci cand am musafiri le pregatesc de fiecare data si ei le mananca cu pofta.

Ingrediente ciuperci umplute pe pat de paine

  • 500 g ciuperci champignon
  • 250 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 100 g cascaval ras
  • 100 ml bulion
  • 5 felii de paine
  • 100 ml smantana
  • piper, sare, delicat, boia de ardei dulce

Mod de preparare

Punem carnea tocata la calit pana devine albicioasa. Apoi adaugam cotoarele de ciuperci taiate marunt, condimentele si bulionul. Cand este gata luam de pe foc si adaugam un ou intreg.

Ungem tava cu unt si asezam feliile de paine. Umplem ciupercile cu carnea tocata preparata si asezam pe fiecare felie.

Se lasa la cuptor 20 de minute, dupa care punem cate o lingura de smantana si cascaval ras.

Bagam tava din nou la cuptor pana se topeste cascavalul.

Si gata! A iesit o super gustare rapida si delicioasa.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.