Rețete culinareAperitiv de Paște - Vezi cum poți face lalele din roșii umplute...

Aperitiv de Paște – Vezi cum poți face lalele din roșii umplute cu brânză

Lalelele reprezinta primavara, cand avem noroc pt. ca sezonul lor pica in perioada pascala, dar eu am prins de multe ori ca nu erau inca deschise.

Un buchet de lalele, colorat, este nelipsit de pe masa, iata o idee de o decoratiune de lalele comestibile! sunt usor de preparat, este ideal ca aperitiv si isi gaseste locul intre bunatatile pregatite de Pasti.

Ingrediente aperitiv de Paste – lalele din rosii umplute cu branza

  • -4 rosii de forma lunguiata
  • -100gr branza de vaca dulce
  • – o lingura mare de unt
  • -marar
  • -sare, piper
  • – o legatura de ceapa verde

Mod de preparare

Pentru crema de branza, razuim sau pur si simplu zdrobim putin branza cu furculita, amestecam cu unt, condimentam, iar la final adaugam mararul verde tocat marunt; cu aceasta pasta vom umple rosiile.

Spalam rosiile si le stergem de umezeala, pe capat facem doua taieturi, una verticala, cealalta orizontala; cu grija scoatem putin din miez si in locul lui punem din pasta facuta din branza.

Curatam ceapa verde si o folosim ca si codita pentru lalele. Asezam una langa cealalta astfel formam un buchet pe care il putem lega cu o fundita colorata.

 

 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.