Pulpele de pui cu lamaie la cuptor sunt nemaipomenit de gustoase, aroma si sucul de lamaie patrund in carne oferindu-i un gust aparte. Se pot pune chiar si 2 lamai dar ca sa nu predomine aroma de lamaie am preferat sa pun doar una.
Se pot servi cu o garnitura de piure de cartofi.
Ingrediente pulpe de pui cu lamaie la cuptor :
- 6 pulpe de pui
- 4 linguri de ulei
- 1 lamaie
- 2 bucati de usturoi
- 1 punga
- sare si piper
Mod de preparare :
Condimentam pulpele cu sare si piper, apoi le punem intr-o punga, pisam 2 bucati de usturoi si stoarcem zeama de la o lamaie peste.
Legam punga, masam umpic sa se amestece ingredientele si o punem la macerat in frigider pentru 2 ore.
Dupa 2 ore punem pulpele intr-o tava, adaugam cele 4 linguri de ulei si apa pana la jumatatea pulpelor.
Le bagam la cuptor la temperatura potrivita , aproximativ dupa 1 ora sunt gata.