Acest preparat este foarte usor de facut, ieftin si este foarte delicios; amestecul de legume da o savoare aparte mancarii. In general cand fac acest preparat in loc de spate de pui folosesc aripi de pui sau pulpe de pui; reteta de mai jos este una salvatoare atunci cand ne ramane carne din pui si nu stim cum s-o folosim.
Ingrediente carne de pui cu sos de legume si macaroane:
- 6 bucati jumatate de spate
- 2-3 morcovi mici
- 1 patrunjel radacina
- 1/4 gulie
- 1 ceapa
- 70 ml ulei
- 300 g macaroane
- sare,piper si delicat
Mod de preparare:
Razalim zarzavaturile in oala in care urmeaza sa prajim carnea,taiem ceapa cubulete si o punem la calit in ulei impreuna cu zarzavaturile.
Taiem jumatatile de spate in 2 ( ca sa fie bucati mai mici, mai practice ) si le punem la prajit dupa ce s-au calit legumele si-au lasat un suc portocaliu.
Deasemenea tot acuma punem condimentele sare,delicat si piper ;cand s-au prajit umpic toate impreuna punem apa cat sa le acopere si lasam sa scada pana carnea este prajita.
Fierbem macaroanele in apa cu sare,iar apoi dupa ce le-am strecurat le punem ( le amestecam ) cu carnea de pui in sos de legume.