Rețete culinareOmletă cu șuncă de căsă, roșie și ceapă verde - rețetă pentru...

Omletă cu șuncă de căsă, roșie și ceapă verde – rețetă pentru un mic dejun sănătos

Omleta este un mic dejun rapid si usor de pregatit si deosebit de gustos. Exista o serie de variatiuni ce se pot face cu omleta, eu am ales sa adaug niste prospaturi in primul rand pentru aportul de vitamine si apoi pentru aspect.

Ingrediente omleta cu sunca de casa, rosie si ceapa verde

  • 3 oua
  • 50 gr sunca de casa
  • 1 rosie mai mica
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Ceapa verde se curata si se spala impreuna cu rosia, mai apoi se taie rondele respectiv cubulete. De la rosie nu se foloseste partea cu samburi.

Sunca se taie cubulete iar ouale se sparg intr-o farfurie adanca, se condimenteaza cu piper si se bat cu furculita.

Nu se adauga sare deoarece sunca de casa contine destula sare – in cazul in care se foloseste alt tip de sunca atunci se mai adauga si sare.

Se pune mai intai sunca la calit in putin ulei, se adauga apoi ceapa verde si rosia la urma. Se lasa la calit pana cand se evapora apa, apoi se adauga ouale batute.

Se lasa la prajit pe o parte si apoi se intoarce cu ajutorul unei palete.

Cand ambele parti sunt aurii, omleta e gata.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.