Rețete culinareRețetă pentru mazăre scăzută cu ciuperci, o mâncare gustoasă pregătită în doar...

Rețetă pentru mazăre scăzută cu ciuperci, o mâncare gustoasă pregătită în doar câteva minute

Mazarea scazuta cu ciuperci este o mancare de complexitate redusa. Reteta de fata contine ingrediente din conserva care fac ca preparatul sa fie gata in 30 de minute.

Ingrediente mazare scazuta cu ciuperci

  • 1 conserva mazare
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri suc de rosii sau bulion
  • 50 ml ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt. Se desfac conservele si se scurge lichidul de pe ele.

O tigaie se incinge pe aragaz, se adauga uleiul si apoi ceapa la calit, la foc mic.

Atunci cand ea devine transparenta, se adauga ciupercile, se calasc 1-2 minute, se condimenteaza cu piper si sare si se amesteca bine.

Se acopera cu apa si apoi se adauga mazarea. Se lasa la fiert la foc mic ( daca doriti ca preparatul sa fie si mai rapid, fierbeti la foc mare ).

La final, cand toate ingredientele sunt fierte, se adauga o ingrosala pe baza de bulion si faina – se pun intr-un vas 2 linguri de faina si se amesteca cu 2 linguri de bulion pana cand devine o compozitie omogena.

Se adauga ingrosala amestecand bine, se lasa sa dea cateva clocote si apoi mancarea e gata.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.