Diverse50 de bani pentru cărucior

50 de bani pentru cărucior

Nici nu mai stiu de câte ori mi s-a întâmplat să merg la supermarket și să uit să iau de acasă, sau din mașină, cei 50 de bani pentru cărucior.

Ce faci dacă nu ai 50 de bani pentru cărucior?

Eu, când uit să iau cu mine minunata monedă care deschide drumul spre cumpărături, încerc să pândesc pe cineva care iese. Poate, poate mi-l dă contra sumei de 1 leu (dacă am) sau poate 5. Dacă nu am noroc, merg la relații clienți să schimb. Vă dați seama cum e să schimbi 100 de lei, pentru 50 de bani? O adevărată plăcere.

Acestea sunt solutiile clasice, dar…

Există și alte variante mai puțin cunoscute

Ce trebuie să faci dacă nu ai cei 50 de bani pentru cărucior? Nimic mai simplu! Este suficient să te folosești de una dintre cheile pe care le ai asupra ta. Această metodă a fost încercată de o persoană descurcăreață care, după ce a reușit, a postat metoda pe Youtube, pentru a ajuta și alți uituci.

Dacă folosiți cu succes acest truc, nu uitați să vă luați și cheia la plecare. Nu aș vrea să o dați din lac în puț.

Dacă nici varianta aceasta inginerească nu prea îți surânde, să știi că poți să îți achiziționezi un dispozitiv special ce înlocuiește moneda. Îl comanzi de aici, îl atașezi la chei și vei fi sigur că de acum încolo o să ai mereu cum să folosești un cărucior pentru cumpărături. Există un dar și aici…nu prea poți să comanzi o singură bucată. Comanda minimă este 1000, dar vezi partea bună. Ai putea să dai cadou ce îți rămâne și ai face mulți cumpărători fericiți, prin parcările supermaketurilor.

De ce să stăm mereu stresați, dacă avem sau nu cum să luăm cărucior?

Sincer, uneori mi se pare absurd. Apoi îmi amintesc că, dacă nu ar fi așa, angajații ar alerga după cărucioare, la final de program, prin toate colțurile parcărilor. Ce să faci, dacă încă nu am atins gradul necesar de civilizație.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.