Diverse5 filme de văzut cu persoana iubită

5 filme de văzut cu persoana iubită

Am recunoscut deja că nu sunt prea romantic, dar m-am gândit la câteva filme de văzut cu persoana iubită. Aceste 5 filme de văzut cu persoana iubită sunt perfecte pentru o seară geroasă sau ploioasă, pentru a petrecere câteva ore într-un mod cât mai plăcut. Vechile și clasicele povești de dragoste sunt la fel de captivante și acum, ca în anul în care s-au lansat. Au capacitatea de a te face să te reîndrăgostești de jumătatea ta.

5 filme de văzut cu persoana iubită

Casablanca (1942)

Este una dintre cele mai cunoscute și frumoase povești de dragoste, din istoria filmelor. Casablanca este un film care nu are moarte. Oricine ar trebui să-l vadă măcar o data în viata. Personajele principale au intrat în topul celor mai frumoase cupluri de pe marile ecrane. Sunt chiar antiraționale, am putea spune.

Pretty Woman (1990)

Richard Gere si Julia Roberts au transformat acest film într-un  basm modern, în care dragostea este mai importantă decât orice. Edward Lewis, un domn galant și  bogat, întâlnește întâmplator o femeie de moravuri ușoare. Până își dau seama că se iubesc, cele două personaje trec prin o avalanșă de întâmplări complicate. L-am văzut de vreo 5 ori, nu are cum să nu-ți placă.

Gone With the Wind (1939)

Clarke Gable si Vivien Leigh sunt personajele principale ale unei povești de iubire nemuritoare. Filmul acesta a schimbat total istoria cinematografică.  A reușit să câștige noua premii Oscar. Pe cele pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol principal și cel mai bun regizor, printre altele.

The Notebook (2004)

Faimosul actor american Ryan Gosling ne-a emoționat pe toți în The Notebook. Filmul a demonstrat  că nimic nu poate sta în calea iubirii adevărate. E unul dintre filmele care îți fură câteva lacrimi, cel puțin la mine a reușit.

The Artist (2011)

Ultimul, dar nu cel din urmă în lista cu 5 filme de văzut cu persoana iubită este The Artist. Acestă producție prezintă povestea de dragoste între două vedete de cinema, din perioada anilor ’20. George Valentin (Jean Dujardin) și Peppy Miller (Berenice Bejo) – personajele principale. se întâlnesc în două perioade diferite ale vieții lor. Deși între cei doi există o legătura evidentă, cuplul nu poate avea o relație și cumva, sunt despărțiți de destin. Nu m-a dat pe spate.

Nu am agreat mereu filmele vechi, dar în ultima perioadă am văzut câteva și parcă am început să le îndrăgesc tot mai mult.

Tu ce filme romantice de văzut cu persoana iubită recomanzi? Ce producții cinematografice te-au impresionat? Știu că lista este lungă, dar 2-3 sugestii de la fiecare și putem avea o inspirație pe viitor când avem puțin timp pentru persoana iubită.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.