Yachting sau navigarea pe mare în scop recreativ, unul dintre cele mai costisitoare hobby-uri

0
349
www.francobordo.com
www.francobordo.com

Yachting – ul este considerat unul dintre cele mai costisitoare hobby-uri insa navigarea in scop recreativ este o pasiune cu adevarat fascinanta pe care iubitorii de mare o pot imbratisa. Yachting-ul este si un sport si chiar daca oamenii au navigat inca din cele mai vechi timpuri, caracterul competitiv al acestei activitati a inceput sa fie din ce in ce mai pronuntat abia pe la jumatatea secolului al XVII-lea.

Yachting Foto: klocke-verlag.de
Yachting Foto: klocke-verlag.de

Experienta calatoriei pe mare cu un yacht nu se compara cu nimic altceva si nu va ganditi ca trebuie sa plecati intr-o adevarata croaziera pentru a va relaxa si a va distra in valurile involburate deoarece aceasta activitate va ofera multe beneficii, ce e drept in urma unor sume destul de mari.

Daca sunteti de parere ca yachting-ul inseamna doar navigarea pe mare cu un yacht, va inselati, deoarece aceasta activitate presupune mult mai mult decat atat.

• Yachting-ul presupune, inainte de toate, investirea intr-un curs special in urma caruia practicantii vor dobandi cunostintele necesare pentru a face fata pericolelor marii. De asemenea, vor primi si un atestat ce le va permite sa conduca un asemenea vas.

Citește și:  Pasiunea pentru artă, strânge din ce în ce mai mulți adepți

• Yachting-ul este o activitate foarte relaxanta care, in acelasi timp, presupune existenta unor cunostinte solide de meteorologie, mecanica, fizica, precum si cunostinte de acordarea primului ajutor in cazul accidentelor pe mare.

• Aceasta activitate plina de energie este si un mijloc de a va mentine in forma si de a castiga incredere in propriile forte.

• Yachting-ul poate fi practicat alaturi de prieteni sau alaturi de intreaga familie.
Investitia intr-o astfel de pasiune este destul de mare, pretul unui yacht fiind foarte piperat. Iar echipamentul aferent, intretinerea si calatoriile in sine reprezinta o alta investitie. Pentru cei mai inversunati pasionati, yachting-ul s-a transformat intr-un adevarat stil de viata, calatoriile pe mare fiind o adevarata aventura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.