Home Casă și grădină Vopseaua lavabilă antibacteriană, o alegere pentru casă cu numeroase avantaje

Vopseaua lavabilă antibacteriană, o alegere pentru casă cu numeroase avantaje

1
625
Vopseaua lavabila antibacteriana, Foto: stynenminerals.com
Vopseaua lavabila antibacteriana, Foto: stynenminerals.com

Spre deosebire de o vopsea lavabila obisnuita, vopseaua lavabila antibacteriana are numeroase avantaje.

  • Vopseaua lavabila cu efect antibacterian este ideala pentru orice incapere, dar mai ales pentru incaperile in care trebuie sa se respecte cu strictete anumite norma de igiena si in aceasta categorie intra baia, bucataria si camerele celor mici, dar si camera de zi, mai ales daca aici se fumeaza frecvent.
  • Vopseaua lavabila obisnuita nu are proprietatea de a purifica aerul, ba mai mult, praful si acarienii isi gasesc imediat locul in porii prezenti in pereti. Vopseaua cu rol antibacterian este caracterizata prin prezenta unor aditivi si anume a ionilor de argint.
  • Pe langa faptul ca are un efect antibacterian de lunga durata, permanent chiar, vopseaua lavabila se aplica normal si nu necesita prea mult efort. Ba mai mult, are o putere mare de acoperire, uscandu-se in cel mult 24 de ore. Insa pentru a acoperi perfect peretii si pentru ca proprietatile acestui tip de vopsea sa fie maxime, este indicat sa se aplice nu un strat, ci doua, dupa ce au trecut cele 24 de ore de la aplicarea primului strat. In acest fel, pentru cel de al doilea strat nu vor mai fi necesare decat 4 – 5 ore pentru a se usca.
  • Vopseaua lavabila antibacteriana va face fata cu succes incaperilor in care umezeala este o caracteristica frecventa si, dupa cum insusi numele sugereaza, bacteriile nu se vor mai inmulti ca in cazul unei vopsele normale iar igrasia si mucegaiul nu isi vor mai face aparitia.
  • Acest tip de vopsea se curata foarte usor, murdaria putand fi indepartata cu rapiditate, fara efort si fara folosirea unor substante speciale.
  • Vopseaua lavabila antibacteriana poate fi utilizata si pentru exterior pentru a evita aparitia mucegaiului.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.