Rețete culinareVinete pane - un aperitiv cu pesmet pe bază de legume

Vinete pane – un aperitiv cu pesmet pe bază de legume

O reteta foarte buna si rapida de preparat…dar mult mai rapid de mancat.

Reteta de sezon, toate legumele la pane!

Ingrediente vinete pane – aperitiv cu pesmet pe baza de legume

  • Vinete
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Spalam bine vinetele si le stergem cu un servetel de bucatarie, daca doriti puteti curata de coaja.

Taiem vinetele in felii de aproximativ 1 cm, le asezam intr-o strecuratoare si le presaram cu sare, lasam 15-20 minute sa lase zeama.

Pregatim ingredinetele pentru pane, punem in boluri separate faina si pesmet, spargem un ou si il batem spuma, condimentam cu sare si piper, feliile de vinete le trecem prin faina, ou batut si pesmet.

Intr-o tigaie incingem ulei si prajim feliile pregatite pe ambele parti dupa care le scoatem pe servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.