Părinți și copiiVezi cele mai interesante video-uri cu iluzii optice: veți rămâne surprinși de...

Vezi cele mai interesante video-uri cu iluzii optice: veți rămâne surprinși de modul cum lucrează creierul

5 clipuri vă pot surpinde la modul cel mai serios. Acestea ilustrează câteva dintre cele mai populare iluzii optice, greu deslușit dar foarte interesante.

Iluzie optică imposibilă

Urmariti acest videoclip si veti ramane surprinsi de modul cum lucreaza creierul nostru. Informatiile colectate de catre ochi sunt procesate in creier pentru a crea o idee sau o imagine, insa aces lucru nu se potriveste de fiecare data cu masura fizica a sursei stimulate (vizual).

Iluzie optică creată cu ajutorul unor lumânări

Pentru a observa aceasta iluzie optica, asigurati-va ca vedeti videoclipul pana la capat. S-au folosit 400 de lumanari pentru a crea acest tip de iluzie optica, care, vazuta din diferite unghiuri, capata diverse forme. Rezultatul spectaculos il puteti vedea si voi:

Samsung vă prezintă 10 iluzii optice

Acest videoclip va este prezentat de celebra companie de telefonie mobila, Samsung, care prin aceste iluzii optice incearca sa promoveze gama de telefoane SOUL. Urmariti clipul de mai jos si veti fi placut surprinsi de unele dintre cele mai spectaculoase iluzii optice video.

Iluzii video animate

Aceste iluzii optice animate au fost create cu ajutorul celebrului program de editare Photoshop. Sunt iluzii optice simple insa, care inseala prin producerea unei realitati false. Urmariti tot videoclipul de mai jos si o sa pricepeti mecanismul pe care se bazeaza aceste iluzii animate.

Obiectul imposibil

Vizionati videoclipul de mai jos pentru a va da seama de ce am spus in titlu ca este un ”obiect imposibil”. Dupa cum puteti vedea la prima vedere, obiectul din imagine pare a fi o forma geometrica, mai exact un paralelipiped. Insa, spre sfarsitul clipului veti fi surprinsi sa vedeti ca acesta nu este ceea ce pare la prima vedere.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.