Vezi cele mai interesante video-uri cu iluzii optice: veți rămâne surprinși de modul cum lucrează creierul

0
358

5 clipuri vă pot surpinde la modul cel mai serios. Acestea ilustrează câteva dintre cele mai populare iluzii optice, greu deslușit dar foarte interesante.

Iluzie optică imposibilă
Urmariti acest videoclip si veti ramane surprinsi de modul cum lucreaza creierul nostru.Informatiile colectate de catre ochi sunt procesate in creier pentru a crea o idee sau o imagine, insa aces lucru nu se potriveste de fiecare data cu masura fizica a sursei stimulate (vizual).

Iluzie optică creată cu ajutorul unor lumânări
Pentru a observa aceasta iluzie optica, asigurati-va ca vedeti videoclipul pana la capat. S-au folosit 400 de lumanari pentru a crea acest tip de iluzie optica, care, vazuta din diferite unghiuri, capata diverse forme. Rezultatul spectaculos il puteti vedea si voi:

Samsung vă prezintă 10 iluzii optice
Acest videoclip va este prezentat de celebra companie de telefonie mobila, Samsung, care prin aceste iluzii optice incearca sa promoveze gama de telefoane SOUL. Urmariti clipul de mai jos si veti fi placut surprinsi de unele dintre cele mai spectaculoase iluzii optice video.

Citește și:  Figuri din benzi - vezi cum arată aceste iluzii optice

Iluzii video animate
Aceste iluzii optice animate au fost create cu ajutorul celebrului program de editare Photoshop. Sunt iluzii optice simple insa, care inseala prin producerea unei realitati false. Urmariti tot videoclipul de mai jos si o sa pricepeti mecanismul pe care se bazeaza aceste iluzii animate.

Obiectul imposibil
Vizionati videoclipul de mai jos pentru a va da seama de ce am spus in titlu ca este un ”obiect imposibil”. Dupa cum puteti vedea la prima vedere, obiectul din imagine pare a fi o forma geometrica, mai exact un paralelipiped. Insa, spre sfarsitul clipului veti fi surprinsi sa vedeti ca acesta nu este ceea ce pare la prima vedere.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.