Dragoste și relațiiVerighete la modă pentru sezonul care urmează

Verighete la modă pentru sezonul care urmează

Indiferent de alegerea făcută, verighetele sunt una dintre cele mai importante bijuterii pe care un cuplu le va purta pentru tot restul vieții. Știați că o femeie se poate uita la inelul de logodnă de mai mult de un milion de ori de-a lungul vieții? Ceva asemănător se întâmplă și cu verighetele, de aceea este foarte important să iei decizia corectă. În acest sens, sunt câteva recomandări care trebuie avute în vedere la momentul alegerii.

Verighetele ar trebui să fie alese astfel încât să reflecte stilul și personalitatea amândurora. De asemenea, trebuie să simțiți că vă identificați cu aceste verighete. Să nu fie o bijuterie greoaie, dimpotrivă, trebuie să fie o piesă ușoară, deloc incomodă. Un alt detaliu important se referă la modelul fiecăreia. Tradiția spune că ambele verighete să fi același model, deși s-a demonstrat că nu trebuie să fie neapărat așa. Măsura verighetei este un element important. Un trebuie să fie nici prea strânse, dar nici prea largi, iar în acest sens trebuie să consultați ghidul de mărimi oferit de comerciant.

Dacă angajamentul este deja luat și ești deja cufundat în pregătirile pentru ziua cea mare, înseamnă că procesul de identificare a verighetelor perfecte a început. O căutare în timpul căreia mulți își doresc să afle care sunt verighetele la modă ale momentului. Adevărul este că, la nunți, tot ce este tradițional a avut întotdeauna și pare încă să aibă, o mare greutate. Și aici nu e vorba doar de modul de organizare și protocol, ci și în aspecte mai materiale precum îmbrăcămintea sau bijuteriile pentru ziua cea mare. De remarcat însă, este faptul că, astăzi, tot mai multe cupluri se lasă purtate de inspirația dată de modele actuale, de aspecte mai moderne și nu în ultimul rând, de tendințele avangardiste. Sigur că tendințele evoluează într-un ritm rapid și pariul câștigător pe verighete originale este, fără îndoială, o decizie absolut importantă. Există o serie de modele de verighete care nu te pot lăsa indiferent: verighete cu finisaje pătrate, verighete dublu ton – aur alb, aur galbe, verighete geometrice, etc.

Alegerea verighetelor trebuie făcută cu siguranță totală. Practic este o bijuterie care vă va însoți în fiecare zi a vieții voastre. Prin urmare, este esențial să fiți complet siguri de ceea ce alegeți. Sunt multe cupluri care din prima clipă sunt foarte sigure de ceea ce vor și merg direct către anumite modele de verighete. Cu toate acestea, mulți alții au îndoieli cu privire la stilul pe care doresc să-l aleagă, acesta din urmă fiind comun în majoritatea cazurilor. Este recomandat ca, înainte de a merge la magazinul de bijuterii, să faceți câteva cercetări și să vă uitați la fotografii online pentru a vă face o idee despre ceea ce doriți. De obicei, cuplurile care au nesiguranțe în acest sens, au ajuns să parieze pe verighetele clasice. Pare să fie cea mai bună alternativă pentru acele cupluri care au îndoieli cu privire la modele noi, avangardiste. În plus, acest lucru vine și cu un mare avantaj, acela că bijuteriile clasice nu se vor demoda niciodată. Iar aceste bijuterii clasice, dacă sunt combinate cu diamante, se transformă automat, în bijuteriile perfecte. Pe de altă parte, continuând cu linia clasică, mireasa poate combina verigheta, spre exemplu, cu cercei din perle. Acestea ies foarte mult în evidență atunci când sunt combinate cu verighete clasice.

Citește și:  Totul despre gelozia în relația de cuplu, când apare, cum se manifestă și cum se poate trata?

Aducerea verighetei la altar, de-a lungul timpului, a devenit o parte foarte importantă a sărbătorii. Prin urmare, multe cupluri caută ideea perfectă pentru a face din ea un moment unic. Iată câteva opțiuni. Cufărul de lemn este o opțiune foarte implementată, dar îi puteți da o notă diferită cu detalii originale, personalizate. Dacă sunteți iubitori de mare, atunci aceasta este ideea perfectă pentru tine. Trebuie să găsești o scoică cu dimensiunile perfecte pentru a se potrivi celor două verighete și să-l decorezi într-un mod care să arate izbitor și elegant. Mini pernă pentru bijuterii, personalizată. Poți alege o mini pernă pentru bijuterii pentru a fi personalizată. O poți personaliza cu inițialele numelor voastre sau cu un mesaj special pentru amândoi.

Dacă ești în căutarea unei bijuterii pentru nuntă, bijuterie care să fie actuală, elegantă, atemporală, discretă și creată cu atenție la detalii, atunci trebuie să cunoști colecția de verighete, inele de logodnă și alte bijuterii pentru mireasă de pe bijuteriastil.ro.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.