Un hobby perfect pentru cupluri: jocurile romantice pentru întărirea relației

0
1092

Partenerii de cuplu împărtășesc diferite hobby-uri: ce spuneți de jocurile romantice? Aceste jocuri pot deveni un adevărat ritual regulat în cuplu, oferind distracție, diversitate, cunoaștere și stimulare!

Hobby-ul vostru este o partidă de poker sau de table? Încercați și jocuri romantice create special pentru cupluri, acestea îmbină amuzamentul unui joc cu explorarea intimă a partenerilor. Există o varietate de astfel de jocuri, unele inocente, care se concentrează doar pe convorbire, altele mai îndrăznețe, care presupun mici provocări pentru fiecare jucător.

Ce presupun jocurile romantice pentru cuplu mai exact? Majoritatea dintre acestea sunt sub formă de boardgame, dar nu de tipul pe care îl jucați cu prietenii. În general, aveți o tablă de joc pe care vă mișcați dând cu zarul, fiecare pătrățică atinsă ducând la tragerea unei cărți cu o întrebare sau o provocare.

Relatie, Foto: eligiblemagazine.com
Relatie, Foto: eligiblemagazine.com

De ce jocurile romantice sunt un hobby perfect pentru cupluri?

Care este problema comună cea mai frecventă în relațiile de cuplu? Rutina, plictiseala, căci oricât de bine se simt împreună cei doi parteneri, cu timpul noutatea nu mai există. Oare nu se teme fiecare de această plictiseală care poate duce la căutarea de senzații noi în alte locuri? Aceste jocuri romantice aduc puțină diversitate și nici unul dintre parteneri nu se va plânge de plictiseală! De fapt, a juca din când în când câte un astfel de joc este un mare ajutor pentru relație.

Un avantaj al acestor jocuri romantice îl constituie faptul că partenerii ajung să se cunoască extrem de bine prin joc, chiar dacă sunt împreună de mult timp. Jocurile provoacă destăinuiri și pun întrebări la care nu te-ai gândi în mod normal. Ajungi să cunoști lucruri intime (nu doar în sensul obraznic!) despre partenerul tău, totul în timp ce vă distrați.

Pentru partenerii care nu sunt tocmai exploratori și curajoși când vine vorba de viața intimă în cuplu, jocurile romantice îi provoacă să își lase deoparte inhibițiile. Sunt create în așa fel încât totul începe cu mici provocări cuminți ajungându-se la provocări pe care poate le-ai fi refuzat în alt context. Practic, te implici odată cu derularea jocului și uiți că nu ai face de obicei ceea ce îți cere cartonașul! Multe dintre acestea implică dezvăluirea unor gânduri și dorințe ascunse, iar faptul că totul este sub forma unui joc face ca lucrurile să meargă de la sine.

Un hobby perfect pentru cuplurile care se întreabă ce mai pot încerca împreună: seara de jocuri va deveni un ritual care aduce distracție și apropiere între parteneri.

loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ