Rețete culinareTocăniță din măruntaie de pui - vezi cum trebuie servită această rețetă

Tocăniță din măruntaie de pui – vezi cum trebuie servită această rețetă

Aceasta mancare face parte din mancarurile mele preferate si este foarte bogata in vitamine.

Eu am gatit aceasta mancare cu pilaf de orez dar se poate gati si cu pireu de cartofi, cus-cus, macaroane sau spaghete.

Se poate servi impreuna cu muraturi sau cu salata de primavara.

Ingredientele pentru tocanita din maruntaie de pui

  • 500 grame pipote si inimi de pui
  • 500 grame ficatei de pui
  • 2 cepe
  • putin ulei pentru calit
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita tarhon
  • 2 lingurite de delikat

Mod de preparare

se curata si se spala bine pipotele, ficateii si inimile de pui

-se curata si se spala ceapa

se taie marunt pipotele, ficateii, inimile si ceapa

-dupa ce s-au taiat pipotele, inimile si ficateii se spala bine din mai multe ape

se pun la fiert pipotele si inimile de pui circa 20-30 minute

se caleste ceapa, apoi se adauga condimentele

-se calesc putin inimile, pipotele si ficateii de pui

-se adauga apa pana cand se acopera bine

se invarte constant ca sa nu se prinda de fund mancarea

Va doresc pofta buna!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.