Timp liberTermometru pentru acvariu - este util și la ce ajută acesta?

Termometru pentru acvariu – este util și la ce ajută acesta?

Pentru a monitoriza temperaturile apei din acvariu aveti nevoie de un termometru pentru acvariu, un dispozitiv ce ajuta foarte mult in pasiunea de crestere a pestisorilor. Cu ajutorul acestuia temperatura din acvariu este monitorizata si se poate observa mai usor daca temperatura reala a apei din acvariu corespunde temperaturii setate la incalzitor.  Aveti la dispozitie mai multe tipuri de termometre din care puteti alege pentru a va monitoriza acvariul cu cat mai eficient posibil.

Un prim tip de termometru pentru acvariu este cel care se lipeste de geamul exterior al acvariului. Acest tip de termomentre are cristale lichide, insa este insotit si de limitari. Durabilitatea sa cu greu depaseste un an, iar temperaturile citite nu sunt extrem de precise.

Puteti alege un termometru pentru acvariu care se fixeaza de peretele interior al acvariului. Astfel, acesta are un contact direct cu apa. Termometrele interioare sunt mult mai precise, insa cele din tara noastra nu se bucura de aceeasi calitate precum cele din afara. In plus, acestea pot arata temperatura in mod eronat.

Cea mai buna cale de masurare a temperaturii din acvariu este folosirea unui termometru obisnuit de camera, un termometru cu mercur fiind mult mai precis. Imbinarea unui termometru pentru acvariu cu folosirea periodica a termometrului de camera pentru verificarea apei din acvariu va poate salva pestisorii de la moarte si boli.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.