Surprinde-ți prietenii pasionați de filme, jocuri și produse IT prin cadouri de Crăciun!

0
48

Cadourile de Crăciun sunt o modalitate prin care îți poți arăta dragostea pentru rude și prieteni dragi. Pentru asta trebuie să selectezi cadouri speciale, alese în funcție de destinatar. Cele mai uimitoare cadouri de Crăciun din 2021 sunt produsele de lux, de tip IT, mai ales pentru cei pasionați de filme și jocuri.

Navigare rapidă în articol:

  1. Cadouri de Crăciun pentru prieteni interesați de produse IT
  2. Cadouri de Crăciun pentru prieteni pasionați de filme și jocuri

1. Cadouri de Crăciun pentru prieteni interesați de produse IT

Dacă ai prieteni pasionați de IT, cu siguranță ei sunt interesați de cadourile tehnologice de Crăciun. Asta înseamnă că ar fi bine să-i surprinzi plăcut cu produse de acest gen, care sunt la promoții în perioada sărbătorilor de iarnă. În această lună a cadourilor cu siguranță sunt reduceri mari la smartphone-uri, tablete și PC-uri.

Cadourile tehnologice sunt potrivite pentru toată lumea, mai ales în ceea ce privește telefoanele inteligente de ultimă generație. Aceste produse pot fi o surpriză plăcută pentru orice prieten sau membru din familie. De asemenea, acum sunt foarte populare și laptopurile și computerele, care atrag atenția prin inovație și tehnologie avansată.

2. Cadouri de Crăciun pentru prieteni pasionați de filme și jocuri

Dacă ai prieteni care sunt pasionați de filme și jocuri video, atunci alegerea cadourilor de sărbători pentru ei nu este prea dificilă. Acestea pot fi console, accesorii și jocuri, monitoare, căști inteligente și boxe performante.

Un monitor performant pentru jocuri și vizionarea de filme este mateview gt 34 standard edition. Acest produs marca Huawei are monitor 34 inch ultra-wide 21:9 cu design supercurbat, ecran 3K 165 Hz, care îți oferă o calitate excelentă a sunetului prin SoundBar Stereo, încât nu mai ai nevoie de boxe externe. Ecranul are imagini grozave, frumusețea lor fiind creată de aproximativ 1,07 miliarde de culori. Display-ul este WQHD 3440 x 1440, are mai mulți pixeli orizontali decât un display standard de 1440p.

Folosirea unui monitor cu o gamă largă de culori și o reproducere ridicată a culorilor, este o plăcere mai ales pentru acei oameni pasionați de fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție. Degeaba ai o cameră digitală de TOP dacă nu dispui și de un monitor care să reproducă cât mai bine gama de culori a fotografiilor și videoclipurilor realizate.

Citește și:  Știrile de la ora 5 - filmul de groază la care se uită toată România

Monitoarele performante au devenit cadouri esențiale mai ales pentru cei care se uită în mod frecvent la filme sau joacă jocuri video de actualitate. Cele mai recente tendințe din acest an în materie de afișaje profesionale și monitoare LCD sunt HDR, 3K și 4K. Acestea au ecranul impresionant, deci cantitatea de informații ce poate fi afișată crește semnificativ și beneficiile sunt mai mari.

Monitoarele atrag atenția și prin suporturile tip HDR – High Dynamic Range. Ele oferă imagini wow chiar și în timpul nopții, când lumina este artificială, fără a sacrifica gradarea atât în zonele intunecate cât și în cele mai luminoase. Acest lucru ajută foarte mult la vizionarea scenelor sau imaginilor mai întunecate de la filme și gaming-uri moderne.

Cadouri care protejează ochii de lumina albastră

Un cadou ideal este acel monitor care protejează ochii împotriva luminii albastre, deci care are certificat TÜV Rheinland. Dacă ai decis să oferi unui prieten un monitor certificat TÜV Rheinland, atunci poți fi sigur că acesta va avea o experiență plăcută și relaxantă în timpul vizionării de filme; acesta îi va putea proteja vederea, reducând efectele nocive ale luminii albastre emise de ecranul digital.

Ecranul monitorului trebuie să fie fără pâlpâire, deci să nu obosească ochii. În ziua de azi, numărul de monitoare cu certificat TÜV Rheinland, care suprimă lumina albastră și care reduc oboseala ochilor, este în creștere.

Un monitor curbat ultra-larg de înaltă rezoluție, de 34 inch, este cadoul ideal pentru cei care vor să experimenteze senzații wow, oferite de imagini spectaculoase, când vizionează filmele sau jocurile video preferate. Prin acest monitor, ei se pot bucura de imagini clare și jocuri cu mișcare rapidă. Un monitor cu ecran de 34 inch, care folosește un panou curbat cu cristale lichide, cu un câmp vizual larg și care acceptă și o rată de reîmprospătare ultra-rapidă de 165 Hz, este un cadou excelent de Crăciun petru cei pasionați de jocuri video și alte divertismente interesante, de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.