Supa de pui cu legume și tăiței, o rețetă recomandată pentru a trata răcelile ocazionale

0
515
Supa de pui cu legume si taitei
Supa de pui cu legume si taitei

Aceasta supa de pui este foarte usor de preparat, nu necesita ingrediente scumpe si e hranitoare in acelasi timp. Ea poate fi un remediu bun si pentru racelile ocazionale. Reteta de fata contine ingrediete necesare pentru 6 portii de supa.

Ingrediente supa de pui cu legume si taitei

  • 3 pulpe de pui ( copanele )
  • 2 morcovi mari
  • o radacina de patrunjel
  • un sfert de telina
  • 4 cartofi potriviti
  • verdeata de telina si/sau patrunjel
  • 50 gr taitei de casa
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare
Pulpele de pui se curata, se spala bine si se pun la fiert in apa cu mai multa sare si cu frunze de patrunjel si telina.
Patrunjelul, telina si morcovii se curata de coaja si se taie cubulete mai marunte. Cartofii se curata si se taie marunt.
Dupa ce carnea a inceput sa fiarba, supa se spumeaza si se adauga zarzavaturile taiate, mai putin cartofii.
Atunci cand pulpele de pui sunt fierte, se scot din supa si se adauga cartofii taiati in cubulete. Carnea se taie marunt si se pune inapoi in supa. Se lasa la fiert inca 20 de minute ( pana cand sunt gata si cartofii), la foc mai mic.
La final, se adauga taiteii si se lasa la fiert 2-3 minute dupa care supa este gata.

Citește și:  Rețetă delicioasă pentru aperitiv - află cum se fac chiflele umplute cu legume
Ingrediente - legume, taitei de casa si cartofiIngrediente - pulpe de puiPulpe de pui la fiertLegume adaugate in supaPulpe fierte si scoase pentru a fi maruntiteSupa de pui cu taitei si legume

Stefania Turc

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.