Rețete culinareSupă de păstăi sau fasole verde cu smântână - află ce trebuie...

Supă de păstăi sau fasole verde cu smântână – află ce trebuie să pregătești pentru această rețetă

Supa de fasole verde, ca si orice mancare, este cea mai gustoasa din ingredinete proaspete si culese din gradina noastra.

Ingrediente supa de pastai sau fasole verde, cu smantana

  • Fasole verde
  • Marar
  • Smantana
  • Boia de ardei dulce
  • 2 lg faina
  • Ulei
  • Vegeta
  • Sare, piper

Mod de preparare

Asa am inceput reteta – sa folosim fasole verde proaspata – si eu folosesc congelata… si ale mele au fost proaspete, dar inainte cu o zi mama a pregatit fasolea pentru a o congela pentru iarna si am uitat sa zic sa-mi lase mie un pic pentru supica.

Am citit undeva ca cele mai mute vitamine se gasesc in varfurile pastailor, acolo unde noi rupem, „curatam” fasolea, asa sunt curatate si ale mele cine este curios daca este adevarat sau nu, poate sa faca un studiu si sa ne povesteasca si noua.

Punem la fiert fasolea, condimentam cu sare, piper si vegeta, cand este gata, pregatim rantasul: in putin ulei adaugam faina si boia de ardei si amestecam bine.

Turnam rantasul in supa si mai lasam 3-4 minute la fiert, tocam mararul si-l adaugam in supa.

La final adaugam smantana.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.