Rețete culinareSupă de galuște și pulpă de pui - o mâncare cu carne...

Supă de galuște și pulpă de pui – o mâncare cu carne pentru bebeluși

Aceasta supica este mancarea preferata a fetitei mele si de aceea incerc sa o gatesc in fiecare weekend.

Este o supa sanatoasa, satioasa, care mai e si usor de gatit.

Eu am preparat galustele doar din galbenus de ou deoarece copiilor cu varsta sub 1 anisor nu le este indicat sa manance albus de ou si mancare cu sare.

In cazul in care copiii sunt mai mari de 1 anisor li se pot prepara galustele cu oul intreg si se mai poate adauga si putina sare.

Daca in aceasta supa se mai adauga si sare iar galustele se fac din tot oul este o supa foarte buna si pentru noi adultii.

Ingredientele pentru supa de galuste si pulpa de pui:

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pulpa de pui dezosata sau piept de pui

Ingredientele pentru galuste:

  • 1 galbenus de ou
  • 8 grame unt
  • un varf de lingurita de ulei
  • 1-2 lingurite de gris

Mod de preparare:

se curata si se spala morcovii si patrunjelul

-se dezoseaza pulpita de pui si se spala

se pun la fiert impreuna legumele si pulpa de pui dezosata

se spumeaza din cand in cand supa

-dupa ce morcovii, patrunjelul si pulpa de pui dezosata sunt fierte, se scot afara

-se pragatesc galustele astfel:

se desparte albusul de galbenus

se amesteca galbenusul cu untul si uleiul

-dupa ce s-a amestecat bine galbenusul cu untul si uleiul se adauga grisul in ploaie

-se amesteca bine galbenusul cu untul, uleiul si grisul

compozitia de galuste este gata in momentul in care raman urme de furculita pe compozitie

galustele se pun in supa de la zarzavat cu o lingurita bagata prima data in supa fierbinte

galustele se lasa sa fiarba timp de 15 minute

Pofta buna va doresc!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.