Spectacolul de Crăciun a început! Veselie mare cu pisoi și căței la bradul de Crăciun!

0
1208

De Crăciun sunt momente atât de minunate cu animalele de companie încât vrei să le arăți întregii lumi. Indiferent că este vorba despre pisici, câini, iepurași, hamsteri sau alte animale de companie, orice pozne fac, acum de Crăciun totul e permis. Nu te poți supăra niciodată pe simpaticul patruped, care te iubește necondiționat și care îți aduce atâta bucurie în viața ta.

Bradul de Crăciun este cadoul perfect pentru toată familia ta, și cum este și normal, din familie face parte și simpaticul patruped. Deci și el are tot dreptul să se bucure de brad, de decorațiuni, de magia acestei Sărbători. Să nu te miri că va fi vrăjit de luminițele din brad, de tot ce este strălucitor și atrăgător, de toate aranjamentele pline de efect, minunate, cu lumini feerice.

Mare atenție totuși la globuri, nu pentru că acestea s-ar putea strica, ci mai ales la ce pericol ar putea reprezenta pentru pisicuțe și cățeluși cioburile împrăștiate pe podea atunci când acestea vor fi sparte din greșeală sau când vor cădea din brad. Acestea ar putea fi înghițite de animăluțe și le-ar putea afecta destul de tare sănătatea, mai ales a tractului gastro-intestinal. Cu siguranță dacă animalele de companie ajung să înghită fel de fel de substanțe toxice ce provin de la diferite decorațiuni pot ajunge în situația rea de a suporta consecințe proaste la nivelul stomacului și al intestinelor. Și lumânările parfumate aprinse pot reprezenta un pericol pentru astfel de animale de companie, pot suferi arsuri dacă le ating cu lăbuțele, deci mare atenție și cu acestea! Un pisoi sau un cățel mic s-ar putea răni destul de ușor cu astfel de lucruri doar din simplă curiozitate sau din joacă.

Citește și:  Care este tratamentul mastitei la câini, a inflamației glandelor mamare la femele?

În ceea ce privește cadourile, un lucru e sigur – Moș Crăciun nu uită niciodată nici de cadourile pentru pisici, iepurași, papagali, căței sau alte animale de companie! Sunt diverse jucării pentru mâțe care zgărâie rău, pentru pisicuțe jucăușe sau pentru acelea care adoră să se cațere. Mai bine le cumperi una din variantele interesante de mobilier sau ansamble mici sau mari pentru cățărat, decât să ai surpriza că se vor cățăra tot timpul numai în bradul de Crăciun. Acestea sunt foarte interesante, pot fi prinse de tavan și pot reprezenta un adevărat ,,regatˮ cu multe camere de forme diferite, cu numeroase opțiuni de joacă și de zgâriat pentru pisici. Unele sunt chiar în formă de trunchi de copac, deci vor deveni o mare atracție pentru pisoiași.

Alege jucării interesante pentru pisici, cum sunt mingile mici, care au avantajul că pot scăpa întregi din ghearele ascuțite ale unei pisici. Pentru cățel sunt accesorii frumos colorate și foarte interesante pe care acest patruped simpatic cu siguranță le va aprecia: mingi în formă de arici realizate din cauciuc, jucării împletite multicolore cu clopoței, gantere din cauciuc în diverse nuanțe de culori, mingi amuzante cu luminițe. Dacă ai peruși sau papagali, chiar și pentru astfel de păsări există cadouri frumoase de Crăciun, accesorii colorate pe care să se cațere, jucării cu clopoței, care se pot atârna de colivia lor și care sunt incântătoare și interesante.

Un Crăciun vesel cu momente frumoase, și desigur fără peripeții! blank blank blank

blank

blank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.