Spanac ardelenesc cu ochiuri de ouă – vezi ce fel de ingrediente ai nevoie pentru această rețetă

0
602
Spanac ardelenesc cu ochiuri de oua
Spanac ardelenesc cu ochiuri de oua

Spanacul este o planta cu efect terapeutic, acesta este considerat ca fiind un medicament care curata organismul, il detoxifiaza, de asemenea acesta trateaza si previne anemia. El se poate folosi crud in salate, fiert in supe sau scazut asa cum va prezit in reteta de mai jos.

Ingrediente spanac scazut:

  • 400 g spanac congelat ( care a fost inainte fiert si tocat marunt )
  • 3 bucati de usturoi
  • 1 l lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • sare, piper si delicat
  • 70 ml ulei

Mod de preparare:

Dupa ce s-a decongelat spanacul il stoarcem putin de apa si il punem la prajit deodata cu uleiul si usturoiul pisat.
Condimentam cu sare ,piper si foarte putin delicat, dupa care mai lasam un pic pana se simte mirosul de usturoi si il stingem cu ingrosala.
Ingrosala este formata din 2 linguri de faina, omogeniozate treptat cu putina apa, pana devine o pasta fina, apoi se adauga laptele si cele 2 linguri de smantana.
Se lasa pe foc pana ce se ingroase; se serveste de obicei cu ochiuri de oua.

Citește și:  Rețete culinare de paste și pizza, pentru o cină delicioasă în familie
Ingrediente
Ingrediente
Spanac decongelat
Spanac decongelat
Spanac cu usturoi pisat
Spanac cu usturoi pisat
Faina cu putina apa
Faina cu putina apa
Faina omogenizata cu apa
Faina omogenizata cu apa
Ingrosala
Ingrosala
Spanac stins cu ingrosala
Spanac stins cu ingrosala
Spanac ardelenesc
Spanac ardelenesc
Ingrediente oua
Ingrediente oua
Oua prajite
Oua prajite
Spanac ardelenesc cu oua
Spanac ardelenesc cu oua
Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.