Rețete culinareSpanac ardelenesc cu ochiuri de ouă - vezi ce fel de ingrediente...

Spanac ardelenesc cu ochiuri de ouă – vezi ce fel de ingrediente ai nevoie pentru această rețetă

Spanacul este o planta cu efect terapeutic, acesta este considerat ca fiind un medicament care curata organismul, il detoxifiaza, de asemenea acesta trateaza si previne anemia. El se poate folosi crud in salate, fiert in supe sau scazut asa cum va prezit in reteta de mai jos.

Ingrediente spanac scazut:

  • 400 g spanac congelat ( care a fost inainte fiert si tocat marunt )
  • 3 bucati de usturoi
  • 1 l lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • sare, piper si delicat
  • 70 ml ulei

Mod de preparare:

Dupa ce s-a decongelat spanacul il stoarcem putin de apa si il punem la prajit deodata cu uleiul si usturoiul pisat.

Condimentam cu sare ,piper si foarte putin delicat, dupa care mai lasam un pic pana se simte mirosul de usturoi si il stingem cu ingrosala.

Ingrosala este formata din 2 linguri de faina, omogeniozate treptat cu putina apa, pana devine o pasta fina, apoi se adauga laptele si cele 2 linguri de smantana.

Se lasa pe foc pana ce se ingroase; se serveste de obicei cu ochiuri de oua.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.