Rețete culinareSalata Tabbouleh - rețetă pentru un mic dejun sau cină sănătoasă

Salata Tabbouleh – rețetă pentru un mic dejun sau cină sănătoasă

Salata colorata si gustoasa, cu condimente putin neobisnuite la noi, dar trebuie incercat tot.
La unii o sa le placa la nebunie, la altii deloc… incercati, voi in ce categorie sunteti?

Ingrediente salata Tabbouleh – mic dejun sau cina sanatoasa

  • 1 legatura patrunjel
  • 5 frunze menta
  • rosii cherry
  • chives
  • 1/2 lingura
  • 1 lgt suc de lamaie
  • 2 lg ulei masline
  • 3 lg apa fierbinte
  • 1 varf cutit ienibahar macinat
  • 1 varf cutit scortisoara macinata
  • 1 lg coriandru macinat
  • sare, piper

Mod de preparare

Cel mai imprtant lucru la aceasta reteta este ca verdeturile sa fie uscate, ca sa le putem marunti frumos si sa nu se lipeasca una de cealalta; cel mai bine e sa fie frunzele spalate cu mult inainte de a incepe reteta si lasate sa se usuce.

Intr-un bol adaugam coriandru, ienibahar, sare, zahar si scortisoara, adaugam apa fierbinte, acoperim bolul si lasam sa stea pana ce pregatim restul ingredientelor.

Tocam marunt verdeturile, tocam ceapa rondele, o asezam peste verdeturi.

Adaugam rosiile intregi sau taiate in doua, adaugam sucul de lamaie si uleiul iar la final turnam apa cu condimente peste salata.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.