Salata colorata si gustoasa, cu condimente putin neobisnuite la noi, dar trebuie incercat tot.
La unii o sa le placa la nebunie, la altii deloc… incercati, voi in ce categorie sunteti?
Ingrediente salata Tabbouleh – mic dejun sau cina sanatoasa
- 1 legatura patrunjel
- 5 frunze menta
- rosii cherry
- chives
- 1/2 lingura
- 1 lgt suc de lamaie
- 2 lg ulei masline
- 3 lg apa fierbinte
- 1 varf cutit ienibahar macinat
- 1 varf cutit scortisoara macinata
- 1 lg coriandru macinat
- sare, piper
Mod de preparare
Cel mai imprtant lucru la aceasta reteta este ca verdeturile sa fie uscate, ca sa le putem marunti frumos si sa nu se lipeasca una de cealalta; cel mai bine e sa fie frunzele spalate cu mult inainte de a incepe reteta si lasate sa se usuce.
Intr-un bol adaugam coriandru, ienibahar, sare, zahar si scortisoara, adaugam apa fierbinte, acoperim bolul si lasam sa stea pana ce pregatim restul ingredientelor.
Tocam marunt verdeturile, tocam ceapa rondele, o asezam peste verdeturi.
Adaugam rosiile intregi sau taiate in doua, adaugam sucul de lamaie si uleiul iar la final turnam apa cu condimente peste salata.