Rețete culinareSalată din piept de pui cu dressing de legume și avocado -...

Salată din piept de pui cu dressing de legume și avocado – o rețetă cu un gust acrișor

Ce poate fi mai bun decat o salata proaspata din bunatati?

Dressingul din avocado da salatei un gust proaspat acrisor; este gustos, sanator si arata minunat, parca e o opera de arta pe farfurie.

Ingrediente salata din piept de pui cu dressing de legume si avocado

  • jumatate de piept de pui
  • salata verde
  • morcov
  • ardei verde si rosu
  • ceapa verde
  • avocado
  • usturoi
  • lamaie
  • ceapa mica
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Punem la fiert pieptul de pui cu foile de dafin, se fierbe pana cand intra furculita usor in el, il scoatem din apa si dupa ce s-a racit il desfacem in fasiute.

Pana ce este gata carnea avem destul timp sa pregatim dressingul: desfacem avocado-ul, scoatem miezul si, impreuna cu sucul de la jumatate de lamaie, doi catei de usturoi si ceapa curatata, il punem in blender, mixam pana cand devine o pasta fina, intre timp adaugam si 2 linguri de ulei de masline.

Curatam morcovul si ardeii, ii taiem in betisoare iar ceapa verde rondele, spalam frunzele de salata, le asezam pe o farfuri. Peste ele punem fasiutele de morcov si ardei, presaram cu putina sare si stropim cu ulei de masline. Spalam frunze de patrunjel si le tocam marunt. Le amestecam cu fasiutele de carne, presaram cu sare si le asezam pe farfuria cu legume.

Punem o lingura buna de dressing peste carne si decoram cu frunza de patrunjel sau menta.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.