Rețete culinarePui pe sticlă la cuptor din bucătăria ungurească, află cum se prepară...

Pui pe sticlă la cuptor din bucătăria ungurească, află cum se prepară această rețetă

Puiul la cuptor face parte din mancarurile preferate de catre locuitorii tarii noastre, de aceea m-am gandit sa va prezint o reteta gustoasa. Metoda de preparare de mai jos ajuta la coacerea uniforma a puiului, de aceea cred ca va fi utila multora dintre cititori.

Ingrediente – pui pe sticla unguresc

  • 1 pui
  • untura
  • ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • vegeta
  • praf de usturoi
  • condimente pt pui

Mod de preparare

Se condimenteaza bine puiul, se unge in interior si exterior cu untura si ulei si se tine in frigider pentru o ora pentru a-l patrunde aromele.

Se umple mai apoi o sticla, cu gat inalt, cu apa si se introduce in puiul condimentat in prealabil.

Se pune la cuptor intr-o tava umpluta cu apa si ulei. In timpul fierberii se tot umezeste puiul cu aceasta compozitie, in acest fel se va obtine un preparat fraged si aspectuos.

In cuptor, apa din sticla va ajuta la patrunderea puiului din interior, de aceea rezultatul va fi un pui prajit in totalitate.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.