Pui pe sticlă la cuptor din bucătăria ungurească, află cum se prepară această rețetă

0
947
Pui pe sticla la cuptor din bucataria ungureasca
Pui pe sticla la cuptor din bucataria ungureasca

Puiul la cuptor face parte din mancarurile preferate de catre locuitorii tarii noastre, de aceea m-am gandit sa va prezint o reteta gustoasa. Metoda de preparare de mai jos ajuta la coacerea uniforma a puiului, de aceea cred ca va fi utila multora dintre cititori.

Ingrediente – pui pe sticla unguresc

  • 1 pui
  • untura
  • ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • vegeta
  • praf de usturoi
  • condimente pt pui

Mod de preparare

Se condimenteaza bine puiul, se unge in interior si exterior cu untura si ulei si se tine in frigider pentru o ora pentru a-l patrunde aromele.

Se umple mai apoi o sticla, cu gat inalt, cu apa si se introduce in puiul condimentat in prealabil.

Se pune la cuptor intr-o tava umpluta cu apa si ulei. In timpul fierberii se tot umezeste puiul cu aceasta compozitie, in acest fel se va obtine un preparat fraged si aspectuos.
In cuptor, apa din sticla va ajuta la patrunderea puiului din interior, de aceea rezultatul va fi un pui prajit in totalitate.

Citește și:  Nu știi ce să mai gătești de mic dejun? Încearcă papara cu șuncă, porumb dulce și cașcaval
Puiul care va fi prajitPui condimentat, pregatit pentru cuptorPuiul asezat pe sticla

 

Pui pe sticla prajit

 

Gata de servit

Daniela Soncodi

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.