Reteta de fursecuri va este prezentata pas cu pas in cele ce urmeaza. Va precizam ca preparatul este recomandat copiilor de peste un an.
Timp de preparare: trei sferturi de ora.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
Pentru blat:
- 150 grame faina de orez;
- 100 grame unt;
- 100 grame zahar pudra;
- un galbenus;
- sare.
Pentru glazura:
- 50 grame fulgi de cocos;
- 50 grame ciocolata alba.
Modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de fursecuri pentru copii va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Amestecati ingredientele pentru aluat pana cand acesta nu se mai lipeste de maini. Intindeti aluatul intr-o foaie de grosime medie, apoi sectionati-l in forme atragatoare;
- Coaceti fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt la foc mediu de circa 180 de grade Celsius;
- Topiti ciocolata pe baie de aburi, amestecati-o cu fulgii de cocos, apoi lasati-o sa se raceasca;
- Cand fursecurile sunt gata, ungeti-le cu glazura pregatita anterior si lasati-le sa se odihneasca timp de o jumatate de ora;
- Serviti fursecurile celor mici dupa-masa sau ca gustare intre mese.
Va dorim pofta buna!