Rețete culinareVă plac mâncărurile pe bază de legume, încearcă aceste 5 rețete și...

Vă plac mâncărurile pe bază de legume, încearcă aceste 5 rețete și nu vei fi dezamăgită

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai bune cinci retete pe baza de legume.

1. Reteta de pui cu legume reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru puiul cu legume sunt urmatoarele:

  • 200 grame carne de pui;
  • doua rosii;
  • 100 grame ciuperci;
  • un morcov;
  • 100 grame fasole verde;
  • 200 ml vin alb;
  • ulei;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de pui cu legume va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Adaugati toate ingredientele intr-un vas incapator, stropiti cu vin si ulei, apoi condimentati;
  2. Coaceti preparatul in cuptorul incins timp de trei sferturi de ora;
  3. Serviti-l cald.

mancare cu legume

2. Reteta de mancare de legume cu taitei reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru mancarea de legume cu taitei sunt urmatoarele:

  • o legatura de ciuperci;
  • doi ardei capia;
  • un dovlecel;
  • 100 ml bulion;
  • doi catei de usturoi;
  • 100 grame ciuperci;
  • 150 grame taitei de casa;
  • o legatura patrunjel;
  • ulei de masline;
  • 400 ml supa de legume;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de mancare de legume cu taitei va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Caliti ceapa si usturoiul, apoi continuati cu resturile de legume tocate marunt. Caliti amestecul timp de un sfert de ora;
  2. Condimentati, adaugati taiteii si supa de legume;
  3. Fierbeti mancarea pana cand ajunge la consistenta dorita, apoi adaugati bulionul si lasati preparatul pe foc pentrun inca zece minute;
  4. Serviti cu patrunjelul tocat marunt.

3. Reteta de supa crema de legume reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru supa crema de legume sunt urmatoarele:

  • o ceapa;
  • un pras;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • doi cartofi;
  • 750 ml supa de legume;
  • o legatura patrunjel tocat;
  • ulei;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de supa crema de legume va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Fierbeti legumele sectionate in cubulete in supa de legume;
  2. Strecurati legumele, eliminati ceapa, apoi dati-le prin blender pana cand obtineti o compozitie omogena;
  3. Adaugati supa pentru a ajunge la consistenta dorita;
  4. Serviti supa crema cu patrunjel tocat marunt.

4. Reteta de legume la tava reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru legumele la tava sunt urmatoarele:

  • sase rosii feliate;
  • trei vinete feliate;
  • sase ardei capia taiati in fasiute;
  • o capatana de usturoi pasata;
  • o legatura de patrunjel tocat marunt;
  • o legatura de marar tocat marunt;
  • ulei de masline;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de legume la tava va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Adaugati alternativ legumele feliate intr-o tava unsa cu ulei de masline;
  2. Stropiti legumele cu mujdeiul pregatit din usturoi pasat si ulei;
  3. Condimentati;
  4. Coaceti legumele in cuptor, apoi serviti-le presarate cu marar si patrunjel tocat marunt.

mancaruri pe baza de legume

5. Reteta de muschiulet de vita cu legume reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Timp de pregatire: o ora.

Ingredientele necesare pentru trei portii de muschiulet de vita cu legume sunt urmatoarele:

  • 300 grame cartofi;
  • un ardei capia;
  • 200 grame ceapa;
  • 200 grame ciuperci;
  • jumatate de kilogram de muschiulet de vita;
  • ulei;
  • bulion;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de muschiulet de vita cu legume va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Adaugati carnea intreaga alaturi de legumele feliate;
  2. Stropiti cu ulei condimentati si adaugati bulionul amestecati cu 100 ml apa;
  3. Coaceti preparatul la foc potrivit pana cand este gata;
  4. Serviti-l cald.

Va dorim: Pofta buna!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.