DiverseCredeți că puteți rămâne prieteni cu fostul/fosta?

Credeți că puteți rămâne prieteni cu fostul/fosta?

Am găsit poza asta pe net și m-am gândit să vă întreb dacă voi credeți că puteți rămâne prieteni cu fosta iubire? Aparent există o dată din calendar în care se sărbătorește ziua națională (undeva, nu la noi) a fostelor iubiri. Aș fi zis simplu, a foștilor, dar presupun că nu ne place să sărbătorim chiar orice.

Prieteni cu fosta iubire? Sau dușmani de moarte?

În speță, mesajul de pe această poză, este pe cât de absurd, pe atât de fals. 
I-ai ura tot ce e mai bun pe lume, dar nu o faci pentru că deja a avut, dar a pierdut? Hahaha, hahaha, hahaha. E o aluzie fină? Tu ai fost „the best” si el te-a pierdut ? Asta vrei să-mi zici?
Te rog, mă lasi să-ti spun ceva? Dar nu te superi? Promiti? 

Prea mult ego strică…

– Nu, fata tatii. Nu fu așa. Dacă ai fi fost „the best” , încă ai fi pe acolo. Te caută? Există anunțuri cu tine, pe Facebook: ” pierdut femeie extraordinară în zona de vest a țării.ultima dată a fost văzută în blugi negri si sutien cu push-up. purta pe deget un diamant strălucitor, simbolul iubirii noastre. ofer recompensă.” . Nu există? Înseamnă că nu te caută! Nu te caută? Înseamnă că nu te-a pierdut! Nu te-a pierdut? Înseamna că v-ați pierdut. De ce? Pentru că nu ai fost ” tot binele din lume ” pentru el. Apreciez părerea bună pe care o ai despre tine, dar nu ești realistă. Tu nu ești Dumnezeu pe pământ iar el nu e dracu-n persoană. Stiu, îți place să fii văzută ca o sfântă. Stiu, ai vrea să îi plângă lumea de milă că te-a pierdut pe tine. Știu, dar nu înțeleg de ce.

Fii corectă.Nu ai fost binele suprem, dar el încă merită să îl obțină. Si tu la fel. Sunteți oameni. Chiar vrei să îi urezi ceva? Urează-i sincer. Fără egoism si fără aere de diva fără de păcat.
Jur, s-o faci, e o gură de aer proaspăt. Îți arat cum si sper să o faci în stilul tău.

Cum să rămâneți prieteni cu fosta iubire…

Dacă ziua asta ar deveni la fel de importantă ca Ziua Îndrăgostiților sau ca Ziua Mamei cred că ar trebuie să îi urezi de bine. Încercați să rămâneți prieteni cu fosta iubire, pentru că la crucea unei relații reale, nu se pune niciodată gunoi.  Nu mai faceți urări universale, împachetate în orgoliu nejustificat. 

Trecutul a fost, viitorul se anunță mișto!

M-am adresat la feminin pentru că doar o femeie ar fi putut pune pe net, o asemenea inepție precum poza de mai jos. Bărbaților le urez : la cât mai multe foste prietene/iubite/amante/soții care să îmi dea puțină dreptate.

Despre voi ce puteți spune? Ați rămas prieteni cu fosta iubire?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.