Acasă Timp liber Premiere cinematografice din 2020 (Trailere) – Cele mai așteptate 16 filme în...

Premiere cinematografice din 2020 (Trailere) – Cele mai așteptate 16 filme în următoarele luni ale acestui an

0
756

În acest an aveți posibilitatea de a petrece seri frumoase la cinema, pentru că producătorii de filme nu vă vor dezamăgi. Premierele cinematografice din 2020 sunt uimitoare, vor depăși așteptărilor cinefililor.

Iată care sunt principalele filme ce au primit deja evaluări și aprecieri pozitive pe Internet și din partea criticilor. Vezi în acest articol un rezumat al câtorva premiere cinematografice, care nu trebuie ratate în acest an.

1. Dune (2020) – 19 noiembrie

Filmul Dune va fi lansat în data de 19 noiembrie 2020 și probabil va ajunge și în România, la cinema, în decembrie 2020. Filmul este o adaptare a romanului clasic de science-fiction din 1965, a lui Frank Herbert. Acțiunea pare să aibă loc pe o planetă deșert, într-o galaxie feudală; acest lucru a atras imediat atenția criticilor.

Povestea este interesantă, urmărește în continuare destinul casei nobile Atreides, de această dată pe o planetă deșert numită Arrakis. Acesta este un loc unic în Univers, unde se află o mirodenie deosebită “melanj”, care poate da o mare putere oamenilor și posibilitatea de a călători prin spațiu. Când familia Atreides este atacată de casa rivală Harkonnen, Paul Atreides fuge, părăsește planeta deșert și este ajutat de nomanzii Fremen. În scurt timp, el devine liderul mesianic al acestora și conduce o revoluție pe planeta sa, pentru a răsturna de la putere pe rivalii Harkonneni.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Dune (2020):

2. Soul (2020) – 17 iunie

Sunt mai multe filme Pixar care vor apărea în acest an, dar dintre acestea se remarcă premiera cinematografică “Soul”, care va fi lansată în data de 17 iunie 2020. Fanii pot vedea în iunie acest film de animație muzical la cinema, din moment ce a fost anunțat deja și a primit și comentarii pozitive din partea criticilor.

Filmul îi poartă pe cinefili într-o călătorie de pe străzile din New York pe tărâmurile cosmice, pe o altă planetă, pentru a răspunde la niște întrebări despre viața aceasta, care este atât de scurtă și nu trebuie irosită: “Tu pentru ce ai vrea să fii cunoscut pe Pământ?” sau “De unde vin visele noastre?”

Povestea începe cu profesorul de muzică Joe Gardner (interpretat de actorul american Jamie Foxx), care are un vis, acela de a face un spectacol într-un club de jazz. Înainte de a-și realiza visul, el are un accident, în urma căruia moare, iar sufletul său se desprinde de corp. Profesorul ajunge într-un spațiu cosmic, unde trebuie să-și continue drumul, unde sufletele sunt purificate înainte de a se întoarce în corp. Aici o cunoaște pe 22 (care este interpretată de actrița de comedie Tina Fey) și care este un suflet tânăr și fără ambiții. Împreună cu ea, Joe face o călătorie interesantă prin care ar putea să revină în corpul său, înainte ca acest lucru să devină imposibil de a mai fi realizat.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Soul (2020):

3. The Secret Garden (2020) – 15 aprilie

Acest film este perfect pentru copii, este o poveste clasică despre o orfană, pe nume Mary Lennox, care descoperă o grădină magică, ascunsă, veche de mai bine de o sută de ani. Filmul este o ecranizare a romanului lui Frances Hodgson Burnett.

Povestea începe trist, fata își pierde ambii părinți în timpul unei epidemii de holeră la sfârșitul secolului XX. Fata se îmbolnăvește și este nevoită să se mute la unchiul ei, Archibald Craven (interpretat de Colin Firth), în Yorkshire, într-o casă misterioasă, care are o grădină magică cu pereți ascunși, care va fi transformată într-o grădină idilică.

Premiera cinematografică are loc în primăvara acestui an, în data de 15 aprilie 2020.

Aici poți vedea un trailer de la filmul The Secret Garden (2020):

4. The Last Thing He Wanted (2020) – 27 ianuarie

Filmul va fi lansat pe data de 27 ianuarie 2020 și este un thriller politic, care a fost realizat după romanul “The Last Thing He Wanted” al scriitorului Joan Didion. Este povestea unei jurnaliste Elena McMahon (interpretată de frumoasa actriță Anne Hathaway) care moștenește o afacere dubioasă cu tranzacții cu arme a tatălui său.

Ea descoperă pe parcurs că afacerea și lucrurile nu merg așa cum s-a așteptat, astfel are parte de situații periculoase, din care nu știe dacă va putea scăpa cu viață. Ajunge pe o insulă mică din Costa Rica unde trebuie să negocieze afacerea cu arme, să facă față spionilor, militarilor americani și consecințelor unor erori produse de tată ei.

Filmul va fi difuzat pe NETFLIX.

5. Wendy (2020) – 28 februarie

Acest film are data de lansare pe 28 februarie 2020 și este un film fantastic. În film este vorba despre povestea plină de mister a unei fetițe pe nume Wendy, care a fugit pe o insulă, în care timpul se oprește. Ea va fi în situația de a decide ce este mai important pentru ea în viață – familia sau libertatea. În rolul fetiței este Rachel Hurd-Wood, care a debutat în filmul “Peter Pan”, din anul 2002.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Wendy (2020):

6. The Many Saints of Newark (2020) – 25 septembrie

Acțiunea filmului se petrece în anii ’60, în SUA, când revoltele se răspândesc pe străzile Newark, din New Jersey, între comunitățile italiene și afro-americane, care luptau pentru putere și nu vroiau deloc să cedeze.

În film vor apărea câțiva eroi din “Familia Soprano”, cum sunt: Alessandro Nivola în rolul lui Dickey Moltisanti, tatăl Christopher Moltisanti interpretat de Michael Imperioli și unchiul Tony Soprano interpretat de Michael Gandolfini (fiul regretatului actor James Gangolfini).

7. Gretel & Hansel (2020) – 30 ianuarie

Gretel & Hansel nu este chiar un film de vizionat pentru copii, înainte de culcare; este un basm transformat de regizorul Oz Perkins într-un film de groază, fantezie, american. Acest film este o nouă versiune a poveștii scrise de Frații Grimm – “Hänsel și Gretel”. Dacă urmăriți trailerul puteți observa deja că regizorul a făcut câteva schimbări la povestea originală.

Cei doi copii abandonați în pădure de tatăl lor, din cauza sărăciei, a lipsei de hrană, ajung la o casă veche, care nu este nici pe departe din dulciuri și bomboane, dar are mâncare ispititoare, care poate ademeni pe cei flămânzi.

Citește și:  Colecții ciudate și pasiuni mai puțin întâlnite

Casa este sinistră, aparține unei vrăjitoare care își dorește să-i ademenească pe copii spre partea întunecată și să gătească o cină din ei. În film, Hansel are 8 ani, iar Gretel are 17 ani. În rolului lui Gretel joacă actrița Sophia Lillis. În rolul vrăjitoarei este distribuită actrița Alice Krige.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Gretel & Hansel (2020):

8. The Woman in the Window (2020) – 14 mai

Acesta este un film thriller, realizat de Joe Wright, după romanul cu același nume al autorului american A.J.Finn. În film joacă actorii Amy Adams și Gary Oldman. Povestea este despre o femeie – doctor Anna Fox – care suferă de agorafobie (frica de a fi în spații deschise, locuri publice) și trăiește singură în apartamentul ei, vizionând filme sau uitându-se pe fereastră.

Ea avea obiceiul de a-și spiona vecinii și astfel descoperă ceva groaznic despre o familie care la prima vedere părea ideală. Acest lucru are consecințe asupra ei, îi va schimba viața pentru totdeauna.

Aici poți vedea un trailer de la filmul The Woman in the Window (2020):

9. A Quiet Place: Part II (2020) – 18 martie

Acest film este partea a doua la filmul “A Quiet Place” din anul 2018. Este un film de groază, despre povestea familiei Abbott, care trebuie să supraviețuiască atunci când casa lor este atacată de monștri (niște creaturi înaripate care puteau ataca la cel mai mic sunet). Filmul va fi lansat în data de 18 martie 2020.

Aici poți vedea un trailer de la filmul A Quiet Place: Part II (2020):

10. The Personal History of David Copperfield (2020)

În acest film, povestea lui David Copperfield are o natură copleșitoare și o abordare modernă, realizată de Armando Iannucci, astfel publicul poate vedea romanul lui Charles Dickens cu alți ochi. În orice caz, filmul este grozav, amuzant și foarte emoționant, chiar și numele David Copperfield pare să aibă ceva magic în el. În film joacă Hugh Laurie, Ben Whishaw, Tilda Swinton.

Filmul este o adaptare plină de energie și umor a romanului lui Charles Dickens, problemele deprimante ale sărăciei și inegalități sunt abordate pe un ton destul de compătimitor.

Aici poți vedea un trailer de la filmul The Personal History of David Copperfield (2020):

11. Un film de Paul Thomas Anderson (2020)

Cinefilii așteaptă cu nerăbdare acest film de Paul Thomas Anderson, pentru că regizorul este câștigător de Oscar. Pe IMDB poți vedea mai multe aspecte despre film. Personajul principal din film este un elev de gimnaziu, iar acțiunea se petrece în anii ’70, în Valea San Fernando.

12. The French Dispatch (2020)

Acest film este realizat de regizorul Wes Anderson și va fi lansat în acest an. Este o comedie-dramă, în care joacă actorii Frances McDormand, Léa Seydoux, Kate Winslet, Benicio del Toro, Bill Murray, Jeffrey Wright, Timothée Chalamet. Acțiunea filmului are loc în secolul XX, în Paris, la biroul unui ziar american din acest oraș. Acest film probabil va apărea spre finalul anului 2020.

Aici poți vedea un trailer de la filmul The French Dispatch (2020):

13. Bond 25, No time to Die (2020) – în luna aprilie

La începutul lunii aprilie din acest an va fi lansat pe ecranele din cinematografe un nou film din seria James Bond, în care va juca actorul Daniel Craig. Filmul începe cu viața liniștită a agentului 007, care acum se relaxează în Jamaica fiind retras din serviciul activ.

În scurt timp, el renunță la viața liniștită de care avea parte (din cauza prietenului său Felix Leiter care îi cere ajutorul) și se lasă atras iar într-o aventură periculoasă și un joc care poate fi mortal. Misiunea sa este de a salva un om de știință răpit, astfel ajunge să fie pe urma unui ticălos misterios înarmat cu arme noi periculoase.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Bond 25, No time to Die (2020):

14. Top Gun 2: MavericK (2020) – în luna iunie

În acest an va fi lansat filmul “Top Gun 2” care este a doua parte la filmul “Top Gun” de acum 34 de ani. Aceasta poate fi probabil cea mai grozavă premieră cinematografică din anul 2020.

În rolul lui Pete “Maverick” Mitchel apare de asemenea actorul Tom Cruise. În film, Pete Maverick antrenează și instruiește un detașament de absolvenți Top Gun, de aviatori noi ai Marinei, pentru a face față la misiuni imposibile. El are însă anumite angoase și regrete, este bântuit de fantomele trecutului său și în plus se confruntă cu un viitor incert, mai ales că a primit o misiune care cere sacrificiul maxim al piloților aleși să zboare. Filmul este foarte interesant și plin de suspans.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Top Gun 2 – MavericK (2020):

15. Avatar 2 (2020) – 18 decembrie

Avatar 2 este cu siguranță cea mai așteptată producție cinematografică a anului 2020. În filmul Avatar 2 apare iar aceeași lume fantastică în care se folosește tehnologia de ultimă oră. Probabil că acest film va avea de asemenea succesul filmului lui James Cameron – Avatar 1 (2009), care a avut cel mai mare succes financiar din lume (de 2,8 miliarde de dolari), încasările sale au depășit pe cele ale filmului Titanic.

Potrivit celor scrise în cotidianul britanic Daily Mail Online, James Cameron are planuri și pentru anul următor, când va fi lansat filmul Avatar 3.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Avatar 2 (2020):

16. Godzilla vs. Kong (2020) – luna martie

Acest film este realizat de regizorul Adam Wingard care a avut ideea genială de a face un film în care să pună în scenă două creaturi gigant – Godzilla și King Kong. Acești monștri au avut succes la public separat, în filmele din anii trecuți, deci este mai mult ca sigur că și acest film va avea un succes enorm, când va fi lansat în data de 13 martie 2020.

Aici poți vedea un trailer de la filmul Godzilla vs. Kong (2020):

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.