Rețete culinareRețetă pentru a găti o prăjitură cu glazură Fanta - află cum...

Rețetă pentru a găti o prăjitură cu glazură Fanta – află cum se face

Cine iubeste prajiturile cu branza, aceasta reteta trebuie sa incerce. Gustul proaspat de branza, piscotul moale si pufos, iar glazura interesanta din suc este o adevarata placere de a manca. Aceasta prajitura este ideala mai ales persoanelor care nu prefera prajituri foarte dulci, cu multa crema si spuma. Datorita branzei si gustului acrisor al glazurei, aceasta prajitura va fi preferata.

Ingrediente pentru blatul prajiturii

  • 10 oua
  • 10 linguri ulei
  • 3 linguri cacao
  • 7 linguri faina
  • 1 praf de copt

 Ingrediente pentru glazura cu suc de portocale

  •  3 pudinca de vanilie
  • 750ml suc Fanta de portocale

Ingrediente pentru crema de branza

  • 750gr branza de vaci
  • 1 margarina
  • 250gr zahar praf
  • 2 zahar vanilinat

Mod de preparare

Blat

albusurile se bat spuma tare cu zaharul, galbenusurile se freaca cu uleiul, adaugam faina amestecata cu cacao si praf de copt.

amestecam cu spuma tare si coacem blatul in cuptor preincalzit aprox. 30 de minute

Crema

branza de vaci se da pe razatoare si se amesteca cu margarina si zahar praf pana devine cremos

– dupa care se pune crema peste blatul racit.

Glazura

amestecam budinca cu sucul, o fierbem si cand s-a ingrosat (imediat, asa cald) il punem peste crema de branza.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.