Rețetă pentru a găti o prăjitură cu glazură Fanta – află cum se face

0
1023
Prajitura cu glazura Fanta
Prajitura cu glazura Fanta

Cine iubeste prajiturile cu branza, aceasta reteta trebuie sa incerce. Gustul proaspat de branza, piscotul moale si pufos, iar glazura interesanta din suc este o adevarata placere de a manca. Aceasta prajitura este ideala mai ales persoanelor care nu prefera prajituri foarte dulci, cu multa crema si spuma. Datorita branzei si gustului acrisor al glazurei, aceasta prajitura va fi preferata.

Ingrediente pentru blatul prajiturii

  • 10 oua
  • 10 linguri ulei
  • 3 linguri cacao
  • 7 linguri faina
  • 1 praf de copt

 Ingrediente pentru glazura cu suc de portocale

  •  3 pudinca de vanilie
  • 750ml suc Fanta de portocale

Ingrediente pentru crema de branza

  • 750gr branza de vaci
  • 1 margarina
  • 250gr zahar praf
  • 2 zahar vanilinat

Mod de preparare

Blat

– albusurile se bat spuma tare cu zaharul, galbenusurile se freaca cu uleiul, adaugam faina amestecata cu cacao si praf de copt.

– amestecam cu spuma tare si coacem blatul in cuptor preincalzit aprox. 30 de minute

 

Crema

– branza de vaci se da pe razatoare si se amesteca cu margarina si zahar praf pana devine cremos

Citește și:  Încearcă rețeta pentru Croque Monsieur - un preparat delicios și foarte răspândit

– dupa care se pune crema peste blatul racit.

 

Glazura

– amestecam budinca cu sucul, o fierbem si cand s-a ingrosat (imediat, asa cald) il punem peste crema de branza.

Ingrediente pentru prajitura
Ingrediente pentru prajitura
Branza razuita
Branza razuita
Jeleu cu fanta
Jeleu cu fanta
Piscota unsa cu crema
Piscota unsa cu crema
Piscota cu crema de branza acoperita cu jeleu de fanta
Piscota cu crema de branza acoperita cu jeleu de fanta
Prajitura Fanta
Prajitura Fanta

Balog Szabina

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.