Relații de familiePoate o tabletă să-ți înlocuiască computerul sau laptopul? Află dacă ai nevoie...

Poate o tabletă să-ți înlocuiască computerul sau laptopul? Află dacă ai nevoie de una!

Dacă te întrebi de ce ar trebui să cumperi o tabletă, sau ce rol ar avea un astfel de gadget în viața ta, răspunsul îl găsești în acest articol. O tabletă performantă îți poate înlocui laptopul sau computerul la un moment dat, mai ales că este ușor de purtat și utilizat.

Navigare rapidă în articol:

  1. De ce au devenit tabletele atât de populare în ziua de azi
  2. Care este rolul unei tablete în viața ta

1. De ce au devenit tabletele atât de populare în ziua de azi

Potrivit statisticilor, vânzările de tablete au crescut în ultimii doi ani. Oameni se gândesc cu atenție când cumpără o tabletă, fac comparații între caracteristici și prețuri, deci iau cu greu o decizie. Totuși, atunci când se hotărăsc, în majoritatea cazurilor fac cea mai bună alegere.

Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de echipamente informatice, inclusiv de tablete și aleg astfel de gadget-uri în funcție de parametrii de care au nevoie, pentru a se bucura de cât mai multe avantaje. Cei pasionați de tablete, când găsesc produsul potrivit consideră că investiția merită mai ales dacă acesta este perfect din punct de vedere calitate-preț. Tableta este la fel de cool comparativ cu un smartphone, pentru că are o gamă de utilizări diverse și este mult mai convenabilă comparativ cu un laptop vechi.

Oamenii folosesc tabletele în afaceri, dar și în viața de zi cu zi. Ei citesc reviste și cărți electronice pe tablete pentru că au ecrane mai mari decât smartphone-urile. În afaceri, acest dispozitiv este folosit pentru a arăta altor oameni fotografii, materiale, grafice, proiecte, explicații, prezentări video, etc.

Tabletele sunt ușor de transportat, au greutatea mai mică decât un laptop, de aceea sunt preferate de oameni la serviciu sau în călătorii. Pot fi utilizate pe Internet prin introducerea unui SIM.

Mulți oameni cumpără tablete pentru a se bucura de apeluri video pe Skype, acestea au ecranul mai mare decât un smartphone în general.

2. Care este rolul unei tablete în viața ta

O tabletă este ușor de utilizat și are o dimensiune a ecranului care amintește de un laptop mic. Tableta este bună pentru școală, muncă, afaceri și divertisment.

Ce avantaje principale îți oferă o tabletă?

O tabletă poate avea mai multe funcții pe care nu le oferă un smartphone și îți oferă o viață online mai confortabilă. Ea poate avea funcții intermediare între un PC și un smartphone. Dacă este și rezistentă la apă, poți folosi o tabletă chiar și în bucătărie, când gătești cu aburi.

Comparativ cu un smartphone, o tabletă are dimensiunea ecranului mai mare și capacitatea de stocare diferită. Ea este recomandată pentru proiecte, cărți electronice, în format pdf, vizionare de videoclipuri, de filme și seriale. Punctele ei forte sunt performanța ridicată și utilizarea confortabilă. Cu o tabletă te poți bucura de videoclipuri și filme cu o calitate puternică a sunetului și o claritate excelentă a imaginii.

Ce tabletă ar trebui să alegi?

O variantă excelentă ar fi un huawei matepad 11 care vine la pachet și cu un cadou: o mapă cu tastatură magnetică inteligentă și un stylus Pen Huawei M-Pencil  cu tehnologie avansată pentru a crea desene cu aspect impecabil. Cu această tabletă ai o serie de avantaje:

  • Poți naviga pe Internet, poți juca jocuri și viziona filme ori seriale (rata de refresh este de 120 Hz, gama de culori DCI-P3, panoul este IPS LCD 10,95 inch și rezoluția este WQXGA 2560 x 1600 pixeli, 275 PPI)
  • O poți folosi cu succes și în aplicații grafice și în înregistrări de videoclipuri pe smartphone
  • Poți lucra la două proiecte simultan, pe tabletă și pe laptop pentru a-ți realiza cât mai rapid proiectele
  • Ai posibilitatea de a lua notițe, de a trage diagrame perfect formatate, de a face adnotări și de a deschide 4 aplicații pe ecran (pentru a-ți verifica e-mail-urile, sau pentru a lua notițe într-o conferință telefonică).

Tableta este incredibil de rapidă cu Wi-Fi 6, are efecte stereo captivante și certificat TÜV Rheinland contra luminii albastre, deci îți va proteja vederea.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.