Rețete culinarePește prăjit în tigaie cu lămâie - o rețetă foarte delicioasă și...

Pește prăjit în tigaie cu lămâie – o rețetă foarte delicioasă și sănătoasă

Reteta aceasta am luat-o de la tatal meu, care mereu ne gatea acasa peste, deoarece este un pescar inrait si mereu ne aducea peste proaspat.

Acest preparat se poate servi impreuna cu mujdei de usturoi sau feliute de lamaie.

Pestele caras cand este prajit bine pe ambele parti se poate pune intr-un bol si se poate acoperi cu un prosop sau capac.

Mie de exemplu imi place sa adaug mujdeiul de usturoi peste tot pestele pus intr-un bol acoperit cu un prosop sau capac deoarece mujdeiul de usturoi intra atunci foarte bine in el, iar oasele se desprind mult mai usor.

Ingredientele pentru pestele caras prajit:

  • 20 bucati de peste caras au orice alt peste
  • faina
  • ulei
  • delikat
  • lamaie

Mod de preparare:

se curata pestele caras de solzi si se spala bine

-se pune pestele pe un prosop la stors

se cresteaza pestele pe ambele parti

se amesteca delikatul cu faina

se pune uleiul la incins intr-o tigaie

-se trece pestele caras prin amestecul de faina si delikat

se prajeste pestele caras pe ambele parti

pestele caras este prajit bine in momentul in care este rumenit pe ambele parti

 Va doresc pofta buna!  

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.