Rețete culinareOuă umplute de Paști în formă de puișor - rețetă pentru un...

Ouă umplute de Paști în formă de puișor – rețetă pentru un platou vesel

Decoratiunile sunt nelipsite de sarbatori, prezint o idee draguta de oua umplute in forma de puisor, sigur ca o sa transforme platoul fiecaruia intr-unul vesel.

Ingredinete oua umplute in forma de puisor

  • 4 oua
  • 2 linguri margarina
  • sare, piper
  • boabe de mustar
  • morcov

Mod de preparare

Spalam ouale si le punem la fiert, dupa ce s-au racit le curatam de coaja. Taiem un capat ca sa fie drept, dupa care taiem in doua in forma de zig-zag.

Scoatem galbenusurile, cu grija sa nu stricam albusurile; galbenusurile scoase le amestecam cu margarina si le frecam bine sa devina o compozitie spumoasa, condimentam cu sare si piper dupa gust.

Umplem albusurile cu crema de galbenusuri, din crema ramasa formam bilute pentru capul puisorilor.

Feliem morcovul in rondele subtiri din care taiem triunghiuri micute pentru ciocuri, boabe de mustar folosim pentru ochisori.

Puiutii ii decoram cu frunza de patrunjel.

 

 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.