Acesta este un exemplu bun pentru cum se poate transforma un mic dejun obisnuit intr-unul special, interesant, la mare pret pentru copii.
Nu in ultimul rand, este o reteta ideala pentru musafirii care trebuie serviti cu un mic dejun si noi suntem in pana de idei….
Ingredinete oua ochiuri in cosulet de parizer
- Oua
- Parizer
- sare, piper
O tava pentru briose
Mod de preparare
Eu am cumparat cel mai mare parizer pe care l-am gasit in magazin, se poate cumpara si mai micut in diametru , dar parerea mea este ca arata mai interesant cu cel mare.
Luam jos pielita de pe feliile de parizer si asezam parizerul in forme pentru briose. (se poate unge cu un strat subtire de ulei in fiecare forma – sa iasa mai usor cosuletul, eu nu am uns si am putut scoate la final cu ajutorul unui cutit).
In fiecare cosulet spargem cate un ou, condimentam cu sare si piper si asezam in il cuptorul preincalzit. Lasam pana cand sunt gata ouale (fiecare dupa gust – cu ou moale sau mai tare).
Ouale in cosulet de parizer se servesc asezate pe o lipie si cu salata de sezon sau orice altceva (cu ce aveti pofta sa mancati).