DiverseMobilă la comandă - da sau nu?

Mobilă la comandă – da sau nu?

După o zi obositoare la serviciu, tot ce ne dorim este să ne relaxăm și să ne petrecem timp de calitate cu familia și cei dragi. Să stăm în spațiul nostru intim și confortabil. Deoarece ne dorim să ne amenajăm locuința într-un mod original și unic, care să nu se demodeze niciodată, alegerea stilului și, implicit, al pieselor de mobilier, devine o decizie foarte greu de luat. Frumusețea mobilei trebuie să fie într-un echilibru perfect cu funcționalitatea ei, dar trebuie să se integreze și în spațiul destinat.  De aceea, specialiștii au venit cu o variantă foarte bună: mobilă la comandă.

Mobila la comandă – alegerea ideală pentru o amenajare eficientă

Cei care se decid să își amenajeze locuința, decid că mobila la comandă este una dintre cele mai bune opțiuni. Acest tip de mobilier  este soluția ideală pentru a folosi eficient spațiul unei camere.

În primul rând, mobila la comandă este alternativa mobilei de serie. Aceasta din urmă se execută la dimensiuni și culori standard. Este acea mobilă pe care o întâlnești în showroom-urile de specialitate. Mobila la comandă îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza în totalitate fiecare proiect, indiferent dacă este vorba de bucătărie, mobilă de living, de dormitor sau chiar dulapurile pentru haine. Se poate încadra perfect în spațiul disponibil, existând astfel posibilitatea creării designului și structurii în funcție de spațiul destinat.

Cu alte cuvinte, mobila făcută la comandă se preteză pe dorințele și necesitățile clientului. Deci, există o flexibitate din toate punctele de vedere: design, culori, accesorizare etc.

Mobila la comandă câștigă popularitate

Mobila  la comandă este tot mai des căutată ,lucru ce se datorează costurilor mai mici, dar și faptului că unii dintre noi ne dorim piese de mobilier originale, care nu se mai regăsesc în alte locuințe. Dar, dincolo de aceste aspecte, mobilierul făcut la comandă poate prezenta și dezavantaje.

Mobilă la comandă: avantaje și dezavantaje

Un alt avantaj al mobilei la comandă este gama largă de produse din care putem alege, existând chiar posibilitatea de personalizare a produsului final. Dar, mobila la comandă necesită mai mult timp față de mobilierul cumpărat din showroom-uri. După ce se încep măsurătorile necesare și elaborarea proiectului, pot trece câteva săptămâni până la definitivarea comenzii. Dar, atunci când optezi pentru mobilă la comandă, ai garanția că îți vor fi puse la dispoziție o serie de materiale și culori care se potrivesc locuinței tale.

Un alt aspect important este acela că mobila  la comandă este mai ieftină comparativ cu cea pe care o cumperi gata făcută. În plus, poți și negocia.

Mobila la comandă merită o șansă

Părerea mea este că oricum ai dori să îți amanajezi casa, mobila la comandă este o alegere excelentă. Nu știu dacă v-am mai spus, dar eu îmi construiesc, chiar în această perioadă o locuință. Deja am început să mă interesez de ateliere ce realizează mobilă la comandă.

Voi ce alegeți? Mobilă la comandă sau mobilă de serie?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.