Iata un mic dejun rapid, gustos si, ce e poate mai important, preparat fara ulei, la cuptor. Forma interesanta am vazut-o la televizor si am zis sa incerc si eu, sa vad ce iese.
Mancarea a fost foarte gustoasa si usor de preparat, nu a durat mai mult de 25 de minute.
Ingrediente Mic dejun – Tarta din oua cu jambon si ciuperci
- 5 oua
- 150 gr sunca de porc
- 100 gr ciuperci din conserva
- 100 gr cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare
Spalam ciupercile din borcan / conserva si le taiem in felii mai mici.
Sunca o taiem fasii sau cubulete pentru a fi mai usor de adaugat la oua.
Cascavalul il razuim pe razatoarea mica sau mai mare, dupa plac.
Spargem cele 5 oua, le condimentam cu sare si piper si le batem pana se omogenizeaza. Adaugam la oua toate celelalte ingrediente pregatite dupa cum v-am enumerat mai sus, amestecam si punem totul intr-un vas yena – termorezistent.
Lasam la cuptor, la foc potrivit, pentru cca 20 min.