Intr-o sambata am gasit 2 felii de parizer in frigider. Magazinul de unde l-am cumparat a avut feliatorul defect asa ca vanzatoarea mi-a taiat felii groase de vreo 5-6 mm.
M-am gandit ce as putea face cu ele si uite asa mi-a venit ideea urmatoare.
Ingrediente mic dejun – parizer pane
- 2 felii mari de parizer groase de 5mm
- 1 ou
- 1 linurita pesmet
- 1 lingura cu varf de faina
- ulei pt prajit
- sare si piper
Mod de preparare
Taiem cele 2 felii de parizer cam de 1.5 cm latime.
Intr-un bol spargem un ou, il batem cu fruculita si il saram si piperam dupa gust.
Amestecam intr-o farfurie plata faina cu pesmetul si pe urma tavalim prin ele fasiile de parizer.
Le punem la prajit in ulei incins, intoarcem cand sunt prajite pe o parte si le scoatem pe un servetel absorbant atunci cand s-au rumenit pe ambele parti.
Le servim cu salata, ceapa verde sau alte verdeturi sau muraturi.