Papara cu sunca, porumb dulce si cascaval este un preparat hranitor ce asigura din plin necesarul de hrana pentru o familie sau grup de 3 persoane. Este usor de preparat si foarte gustoasa.
Ingrediente mic dejun – papara cu sunca, porumb dulce si cascaval
- 4 oua
- 50 gr cascaval ras
- 100 gr sunca
- 100 gr porumb dulce
- 4 linguri de ulei
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare
Intr-o tigaie incalzita se pun 2 linguri de ulei ( nu mai mult pentru ca papara poate deveni prea uleioasa ) si se prajeste sunca pentru 1-2 minute. Se adauga apoi ouale si cascavalul ras mai marunt, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca continuu pana cand oul s-a intarit. Dupa aceasta se scoate papara cu sunca si cu cascraval intr-o farfurie.
Se desface o conserva cu porumb dulce ( daca aveti proaspat e si mai bine ) si se pune la prajit separat in alte 2 linguri de ulei, pana cand se rumeneste putin.
Porumbul se aseaza peste papara cu sunca si cu cascaval, in trei portii separate.