Nu știi ce să mai gătești de mic dejun? Încearcă papara cu șuncă, porumb dulce și cașcaval

0
487
Mic dejun - papara cu sunca, porumb dulce si cascaval
Mic dejun - papara cu sunca, porumb dulce si cascaval

Papara cu sunca, porumb dulce si cascaval este un preparat hranitor ce asigura din plin necesarul de hrana pentru o familie sau grup de 3 persoane. Este usor de preparat si foarte gustoasa.

Ingrediente mic dejun – papara cu sunca, porumb dulce si cascaval

  • 4 oua
  • 50 gr cascaval ras
  • 100 gr sunca
  • 100 gr porumb dulce
  • 4 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-o tigaie incalzita se pun 2 linguri de ulei ( nu mai mult pentru ca papara poate deveni prea uleioasa ) si se prajeste sunca pentru 1-2 minute. Se adauga apoi ouale si cascavalul ras mai marunt, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca continuu pana cand oul s-a intarit. Dupa aceasta se scoate papara cu sunca si cu cascraval intr-o farfurie.

Se desface o conserva cu porumb dulce ( daca aveti proaspat e si mai bine ) si se pune la prajit separat in alte 2 linguri de ulei, pana cand se rumeneste putin.

Porumbul se aseaza peste papara cu sunca si cu cascaval, in trei portii separate.

Ingrediente paparaSunca la prajitOu adaugatPapara amestecataPapara cu sunca si cascavalPorumb si paparaPorumb din conservaPorumb la prajitPapara cu cascaval, sunca si porumbPapara cu sunca, cascaval si porumb

Stefania Turc

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here