Rețete culinareNu știi ce să mai gătești de mic dejun? Încearcă papara cu...

Nu știi ce să mai gătești de mic dejun? Încearcă papara cu șuncă, porumb dulce și cașcaval

Papara cu sunca, porumb dulce si cascaval este un preparat hranitor ce asigura din plin necesarul de hrana pentru o familie sau grup de 3 persoane. Este usor de preparat si foarte gustoasa.

Ingrediente mic dejun – papara cu sunca, porumb dulce si cascaval

  • 4 oua
  • 50 gr cascaval ras
  • 100 gr sunca
  • 100 gr porumb dulce
  • 4 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-o tigaie incalzita se pun 2 linguri de ulei ( nu mai mult pentru ca papara poate deveni prea uleioasa ) si se prajeste sunca pentru 1-2 minute. Se adauga apoi ouale si cascavalul ras mai marunt, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca continuu pana cand oul s-a intarit. Dupa aceasta se scoate papara cu sunca si cu cascraval intr-o farfurie.

Se desface o conserva cu porumb dulce ( daca aveti proaspat e si mai bine ) si se pune la prajit separat in alte 2 linguri de ulei, pana cand se rumeneste putin.

Porumbul se aseaza peste papara cu sunca si cu cascaval, in trei portii separate.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.