Mic dejun cu măruntaie de iepure și ou – ideal atât pentru copii cât și pentru adulți

0
1775
Mic dejun cu maruntaie de iepure si ou
Mic dejun cu maruntaie de iepure si ou

Acest preparat este un mic dejun ideal atat pentru copii cat si pentru adulti, este sanatos si foarte hranitor. Se poate face cu maruntaie de pui, gaina, rata, gasca, curcan cat si de iepure asa cum v-am prezentat eu.

Timpul de preparare este foarte mic aproximativ 15-20 de minute.

Ingrediente mic dejun cu maruntaie de iepure si ou

  • 1 inima de iepure
  • 2 rinichi
  • 1 ficat
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • ulei pt prajit
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalam bine maruntaiele de iepure apoi taiem inima in doua, la fel rinichii si ficatul.

Taiem ceapa marunt si punem la prajit impreuna cu inima si rinichii, comdimentam cu sare si piper.

Dupa ce s-au calit umpic punem si ficatul ( ficatul se pune mai tarziu deoarece se face foarte repede ,iar daca sta prea mult la prajit va fi mai sec si va avea un gust fainos ).

Acoperim cu putina apa si lasam cateva minute sa scada; dupa ce-s prajite toate maruntaiele adaugam oul si invartim pana capata culoare.

Citește și:  Rosti - rețetă pentru a gătit chiftele din cartofi cu sos de smântână
Ingrediente
Ingrediente
Ceapa taiata marunt
Ceapa taiata marunt
Ceapa la calit in ulei cu inima si rinichi
Ceapa la calit in ulei cu inima si rinichi
Adaugam ficatul
Adaugam ficatul
Maruntaie acoperite cu apa
Maruntaie acoperite cu apa
Ou peste maruntaie
Ou peste maruntaie
Maruntaie de iepure cu ou
Maruntaie de iepure cu ou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.