Nunți și mireseInele de logodnă cu diamante pentru bărbați, din ce în ce mai...

Inele de logodnă cu diamante pentru bărbați, din ce în ce mai populare

Astazi, are loc o revolutie in domeniul inelelor de logodna, iar inelele de logodna pentru barbati sunt din ce in ce mai populare. Desigur ca, aceste inele de logodna pentru barbati nu trebuie sa fie incrustate cu un singur diamant in centru si nu trebuie sa aiba alte caracteristici evidentiate. Modelele subtile si discrete sunt mult mai practice, mai ales datorita faptului ca barbatii nu vor sa fie incomodati la munca, in cadrul unor munci casnice sau cand se implica in diverse activitati sportive. Multe dintre inelele de logodna pentru barbati sunt inele simple, eventual gravate sau ornate intr-un mod minimalist. Multe femei aleg sa le daruiasca barbatilor inele de logodna gravate cu fraze de iubire, o data importanta sau alte elemente simbolice, pentru a adauga individualitate si intimitate, fara a fi prea evidente.

Exista si barbati care prefera sa poarte modele mai elaborate atunci cand vine vorba de inelul de logodna. Inelele realizate din metale diferite, cum ar fi aur galben si aur alb sau platina, reprezinta o modalitate de a avea parte de distinctie, fara a utiliza pietre pretioase. Inelele texturate sunt de asemenea populare, fiind decorate cu gravuri elaborate care formeaza diverse modele complicate de-a lungul suprafetei acestora. In cazul inelelor de logodna Mokume Gane se utilizeaza diverse aliaje de metal pentru crearea unui model complicat care este distinctiv, fara a fi ostentativ. Inelele de logodna din titan sunt o alta alegere populara, deoarece metalul poate oferi nuante stralucitoare de albastru, violet si alte culori.

Inele ornate cu diamante si alte pietre pretioase

La fel ca si in cazul inelelor de logodna pentru femei, multe inele de logodna pentru barbati sunt ornate cu diamante. Cu toate acestea, inelele de logodna pentru barbati nu sunt ornate cu un diamant mare in centru, inconjurate de pietre mai mici. Desi inelele de logodna pentru barbati pot fi decorate cu un singur diamant (de obicei plasat intr-un colt sau in alt loc subtil), in cazul in care se folosesc mai multe diamante, niciun singur diamant nu este evidentiat fata de celelalte.

In schimb, mai multe diamante pot fi aranjate de-a lungul suprafetei inelului sau pe marginea unui inel de forma patrata. Diamantele plasate in santuri sunt mai putin predispuse la daune si mult mai practice pentru inelele barbatilor.

Inelele de logodna pentru barbati nu trebuie sa se concentreze exclusiv pe diamante. Pietrele pretioase colorate, in special pietrele caracteristice zodiei viitorului mire, sunt alegeri populare si pot fi incorporate cu usurinta intr-un inel de logodna. Acestea pot fi intercalate cu diamante mici, pentru a obtine o claritate mai mare si un interes vizual sporit.

Exista o piatra ornamentala ce nu este utilizata la inelele de logodna pentru barbati, si anume perla. Perlele sunt greu de plasat in santuri si se deterioreaza mult mai usor decat pietrele pretioase, prin urmare nu sunt cea mai buna alegere in cazul inelelor pentru barbati.

Inele de logodnă cu diamante pentru bărbați, din ce în ce mai populare

Seturi de nunta si costuri

Multe din inelele de logodna pentru barbati sunt disponibile si in seturi de nunta. Verigheta de nunta este un inel asemanator cu cel de logodna, cu pietre si caracteristici complementare. Totusi, adeseori barbatii prefera sa poarte un singur inel, iar cele doua inele din set pot fi sudate impreuna pentru a crea unul singur. O alta optiune ar fi ca inelul de logodna sa fie purtat la mana dreapta dupa ceremonia de nunta.

Inelele de logodna pentru barbati sunt evaluate in mod similar cu cele pentru femei. Desi diamantele nu sunt la fel de mari sau la fel de numeroase, greutatea metalului utilizat la inelele pentru barbati este mult mai mare decat in cazul inelelor pentru femei, ceea ce creste pretul inelului in mod substantial. Desigur ca, inelele fara pietre pretioase sunt in general mai putin costisitoare – cele realizate din doua metale diferite si cele care au un model complicat sunt totusi mai costisitoare decat inelele simple.

Cererea in casatorie si alternative la inelul de logodna

In ziua de azi, tot mai multe femei aleg sa-si ceara iubitii in casatorie, mai degraba decat sa astepte cererea traditionala din partea barbatilor. Desi inelele de logodna pentru barbati sunt intalnite din ce in ce mai des, multi barbati nu sunt constienti de acest trend si se pot impotrivi initial ideii de a purta asa ceva.

Cel mai bine este sa abordati aceasta tema ca un cuplu si sa determinati daca acesta se simte confortabil cu ideea de a purta un inel de logodna. Daca barbatul este de acord sa poarte un inel de logodna, cuplul il poate alege impreuna dupa discutarea preturilor si a stilurilor, ceea ce garanteaza faptul ca inelul va fi cea mai buna alegere.

Multi barbati resping ideea de a purta un inel de logodna, insa este perfect acceptabil ca viitoarea mireasa sa-i ofere logodnicului ei un cadou care sa simbolizeze angajamentul lor. Ceasurile, portofelele din piele, butonii de manseta si alte asemenea obiecte sunt daruri alternative ce exprima sentimentele viitoarei mirese si simbolizeaza angajamentul cuplului.

Astazi, multi barbati poarta inele de logodna. Desi inelele purtate de barbati sunt diferite de inelele de logodna tipice, acestea servesc aceluiasi scop, si anume: sa declare public dragostea cuplului si intentia lor de a-si petrece tot restul vietii impreuna.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.