Rețete culinareFriganele - un mic dejun rapid pentru care nu trebuie o rețetă...

Friganele – un mic dejun rapid pentru care nu trebuie o rețetă complicată

Este o reteta pe care o recomand pentru micul dejun alaturi de un ceai. Se face repede si nu e complicata.

Din cand in cand va puteti bucura de friganele si alaturi de o salata de crudititati sau salata verde.

Ingrediente friganele – un mic dejun rapid

  • cateva felii de paine
  • 5 oua
  • 200 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pun intr-un bol ouale si se bate bine.

Feliile de paine se sareaza si se dau prin oul batut.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun feliile de paine la prajit, pana se rumenesc.

Cand sunt gata friganelele se scot pe o farfurie cu un servetel ca sa poata absorbi surplusul de ulei.

Se servesc imediat, calde!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.