Casă și grădinăFluturi 3D - o tendință la modă pentru design interior

Fluturi 3D – o tendință la modă pentru design interior

Indiferent de tipul de interior al casei tale, pentru a schimba puțin atmosfera poți alege un design plin de farmec în scopul de a crea un efect minunat, original, ingenios și încântător. BeeStick te ajută să poți achiziționa un produs de efect – Fluturii 3D – care reprezintă un decor impresionant pentru orice interior. Parcurgeți rândurile de mai jos și veți afla mai multe despre acești fluturi mult îndrăgiți.

Dorința de a redecora sau de a schimba ceva în casă o avem fiecare dintre noi. Ideea de a găsi un mod atrăgător și simplu de a ne îndeplini această aspirație nu ne face decât să ne simțim bine. În concluzie, prin ideea de a folosi astfel de decorațiuni de efect sub formă de fluturi vom da un plus de farmec interiorului casei noastre și nu putem decât spune că suntem norocoși.

Fluturii 3D se distribuie în set de 12 bucăți și sunt de calitate superioară. Dimensiunile fluturilor sunt de 6 x 5 cm si 6 x 10 cm.

Instalarea este simplă și rapidă, produsul are autocolant pentru fixarea pe perete și este rezistent la aburi și atmosferă umedă. Fluturii aderă foarte bine la suprafețele netede, curate și uscate, se aplică direct pe perete, pe oglindă, pe tapet, pe suprafețe din lemn, pe faianță sau material plastic.

În caz că se dorește înlăturarea lor, acest lucru se realizează foarte ușor iar peretele nu rămâne deloc deteriorat (nu va prezenta pete sau urme produse de materialul autocolant). Fluturii sunt repoziționabili, iar cei multicolori prezintă fiecare câte un magnet incorporat care aderă foarte bine la suprafețele din fier. Modul de aplicare este foarte simplu, nu sunt necesare cunoștințe în domeniul decorațiunilor interioare.

Un decor cu fluturi poate crea o imagine magnifică tocmai prin simplitatea acestor mici frumuseți în numeroase culori. Pentru a realiza ceva minunat nu trebuie decât să te lași pradă imaginației sau să te inspiri din descoperirile noastre pline de nuanțe minunate (prezentate în foto și video) și pe care cu mare plăcere am dorit să ți le împărtășim. Dacă ești un iubitor de frumos, cu siguranță vei descoperi cum prin aceste decorațiuni în diverse combinații poți crea modele pline de culoare ce înveselesc orice tip de interior. Nu trebuie decât să îndrăznești să decorezi pereții cu astfel de aplicații în tonuri luminoase în forme de fluturi ce se potrivesc perfect pentru orice interior.

Nu trebuie să fii un mare fan al artei pentru a descoperi o imagine bogată ce inspiră, ce completează perfect o pictură murală și oferă o stare interioară de bine într-un astfel de decor. Trebuie doar să-ți imaginezi camera decorată cu un tapet superb în care fluturii aplicați pot transforma design-ul complet, din unul simplu în unul uimitor. Efectul creat este discret și elegant, original și fin, te poartă cu gândul la natură, la copilărie, la o vacanță fabuloasă intr-un loc liniștit, unde peisajul este mirific și odihnitor.

Fluturii 3D sunt un mod simplu de a aduce ceva nou în casa ta. Dacă vrei cu adevărat să faci o schimbare mică dar care să aibă un efect mare, ideea oferită de BeeStick este frumoasă și perfectă pentru tine, în concluzie este foarte simplu…trebuie aleasă. Fluturii pot fi aplicați pe tot felul de suprafețe netede – pe perete, lemn, gresie, metal, frigidere, dulapuri, uși, obiecte din plastic, geamuri, oglinzi – este foarte simplu să schimbi ceva în orice colț din casă, iar efectul deosebit cu siguranță va fi observat și admirat din punct de vedere estetic și al originalității.

Combinațiile le poți realiza după cum dorești, creatorul ești chiar tu, iar când te plictisești poți schimba modul de aranjare al fluturilor, realizând alt decor, mai plin de farmec și mai captivant, în funcție de starea ta sufletească. Designul extraordinar va oferi o notă personală și va transmite vibrația acestor fluturi frumos colorați.

Fluturii 3D pot fi perfecți pentru dormitorul unui copil, cu siguranță acesta îi va iubi. Prin aplicarea lor și realizarea unor modele unice poți înfrumuseța pereții și schimba atmosfera în una mult mai plăcută, mai atractivă, plină de culoare și bucurie. Fluturii pot fi alegerea perfectă pentru a decora camera de zi a unei familii, mai ales dacă sunt astfel combinați încât să creeze modele contemporane, motive moderne, care oferă mai multă frumusețe și o atmosferă relaxantă într-un spațiu în care să ai impresia ca te simți liber.

Genul acesta de produs cu autocolant de perete este alegerea perfectă pentru orice interior. Oamenii iubesc fluturii, pur și simplu sunt încântați să-i admire tocmai datorită gingășiei lor, multitudinei de culori, modului jucăuș de a zbura printre flori, de a se bucura de natură, de soare, sau pentru simplu fapt că îi consideră printre cele mai frumoase creaturi ale lumii.

În speranța că am adăugat un zâmbet pe fața ta, nu mai putem decât să te încurajăm să achiziționezi și să adaugi aceste mici frumuseți în casa ta.

Fluturii 3D îi găsești la BeeStick de pe Strada Episcop Chesarie, Nr.15
Telefon: 0751 145 179/ 0311 012 375
E-mail: contact@sticker-decorativ.ro
Site: www.sticker-decorativ.ro

VIDEO aplicarea Fluturilor 3D:

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.