Dragoste și relațiiEști singur și în căutarea dragostei? Cum atragi atenția cuiva pe un...

Ești singur și în căutarea dragostei? Cum atragi atenția cuiva pe un site de dating online

Dragostea este fabuloasă, te îndrăgostești însă uneori este destul de dificil să menții acea flacără în viață. Mulți oameni sunt în căutarea unei relații serioase și ajung să înceapă o poveste de dragoste online, pe rețelele de socializare sau pe site-urile de matrimoniale. Întâlnirea este ca un fel de dans, faci câțiva pași înainte și câțiva pași înapoi, nu este ceva liniar, așa cum își doresc oamenii. Află în acest articol cum poți să trezești interesul cuiva pe site-uri de dating, online.

Navigare rapidă în articol:

  1. Cum să crești nivelul de interes al cuiva online
  2. Cele mai populare site-uri de întâlniri online

1. Cum să crești nivelul de interes al cuiva online

Dacă ai întâlnit pe cineva online, trebuie să fii atent cum răspunzi la întrebări. De exemplu dacă te întreabă cineva cu câte persoane ai conversat într-o perioadă de 2 săptămâni, răspunsul este 20. Aceasta este o întrebare plictisitoare. Pe nimeni nu interesează cu adevărat cu câte persoane ai discutat pe site, deci numărul de 20 poate fi oarecum amuzant.

Pe site-urile de dating oamenii nu-și concentrează toate speranțele și toată energia pe o singură persoană; ei nu vor să piardă șansele de a face întâlnirea care trebuie. Nimeni nu te poate judeca și nu poate avea resentimente pentru că ai început mai multe discuții virtuale în același timp, sau chiar dacă ai avut mai multe întâlniri pentru a-ți testa compatibilitatea, atât timp cât faci asta cu sinceritate și respect. De îndată ce simți că o persoană este cea potrivită, va fi timpul de a renunța la discuțiile cu alte persoane de pe site.

Unii oameni, care vor să pară mai interesanți, obișnuiesc să se laude singuri. Bărbații fac asta mult mai frecvent decât femeile. Din păcate, oamenii se plictisesc să discute cu astfel de persoane, care vorbesc doar despre ele. În fond nimănui nu-i pasă cu adevărat de ceea ce a făcut cineva. Prin urmare, lauda de sine nu este indicată dacă vrei să atragi atenția pe site-urile online. În ziua de astăzi să fii mai modest, mai reținut și cu bun simț este o alegere mai bună, pentru că va crește nivelul de interes.

Nu ezita să pui întrebări!

Ca să afli cât mai multe lucruri care te interesează despre cineva, nu ezita să reformulezi și să pui cât mai multe întrebări. Un mod excelent de comunicare este să spui povești, în sensul de a vorbi astfel încât să captezi atenția. Poți astfel să stârnești curiozitatea și să reînnoiești interesul interlocutorilor. Spunând experiențele tale sub forma unor povești poți trezi simțurile și interesul oricui. Arta de a povesti despre tine este mai mult decât o abilitate astăzi, este un atu util în viața de zi cu zi.

Fii reținut și pozitiv!

În contextul personal, al conversațiilor online, persoanele care vorbesc puțin, adesea pot avea un impact mai mare, decât cele care obișnuiesc să vorbească foarte mult, în mod exagerat.

Foarte important este să fii pozitiv, pentru că persoanele cu un ton vesel și pozitiv sunt mai atrăgătoare. Pentru a avea o relație pe Internet este indicat să ai o stare veselă și pozitivă, să creezi impresia că ești o persoană jovială și optimistă.

Nu spune minciuni!

Fii sincer, nu fă greșeala de a spune lucruri ireale despre tine pentru că un astfel de site ar trebui să-ți crească șansele de a întâlni oameni și nu de a-i minți cu povești inventate. Este posibil să discuți cu o persoană care să-ți placă și când simți o conexiune, să ieșiți la o întâlnire. Dacă ai fost sincer sunt șanse mari ca acesta să fie un pas înainte spre o relație și nu un final.

Chiar dacă minciuna poate fi uneori tentantă și destul de simplă, aceasta va avea consecințe asupra ta. Scopul tău este de a avea o întâlnire reală și deci va veni timpul când minciuna va fi deconspirată. Pe site trebuie să ai o fotografie reală și să te expui exact așa cum ești pentru că în caz contrar, necinstea te poate costa scump. Oamenii apreciază sinceritatea și probabil și persoanele încrezătoare. Acestea sunt cele mai simple arme de seducție existente în ziua de azi, pe astfel de site-uri online.

Spune-ți punctul de vedere!

Acesta este un mod prin care îți poți personaliza conversațiile. Este important să te prezinți așa cum ești, să-ți exprimi convingerile tale profunde și să ai un punct de vedere bine argumentat prin care să-ți susții părerea despre un anumit subiect.

2. Cele mai populare site-uri de întâlniri online

Unul dintre cele mai populare site-uri de dating este Sentimente.ro; aici cei mai mulți vizitatori au vârsta cuprinsă între 25-44 de ani.

Un alt site destul de popular este Elmaz.ro, unde peste 30% dintre utilizatori au vârsta mai mare de 50 de ani.

În top 9 site-uri de întâlniri și matrimoniale de pe trafic.ro, din punct de vedere al numărului de vizitatori, se află:

  • matrimoniale.ro, matrimonial.ro, matri.ro
  • dizabil.eu, romedicenter.net, matrimonialebm.3x.ro
  • jumatatea-mea.20m.com, id-urimessenger.blogspot.com
  • cosmoclub.uv.ro.

Alte site-uri de dating renumite în prezent sunt: NaughtyDate, Be2, Singles50, WantMatures, Idates, BeNaughty, Flirt.

S-ar putea să te intereseze și articolul: 6 lucruri pe care să nu le spui niciodată la prima întâlnire romantică.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.