Timp liberEconomisește așa cum ți se potrivește, cu depozitele de economii Patria Bank...

Economisește așa cum ți se potrivește, cu depozitele de economii Patria Bank (P)

Din ce în ce mai mulți români aleg să economisească lunar o sumă de bani, realizând cât de important este acest demers pentru viitorul familiei.

Produsele de economisire Patria Bank au fost create special pentru familia modernă: cu vise și planuri de viitor, conștientă de importanța unei rezerve în economia unui buget lunar și cunoscând faptul că puțin adunat lună de lună ajunge să fie mult.

Ne bucurăm să contribuim la aceste vise și planuri de viitor cu produse de economisire sigure, flexibile și la îndemână. Iar pentru că știm că fiecare familie este diferită și o variantă care se potrivește foarte bine în anumite cazuri, poate fi mai puțin apreciată în altele, am creat o serie de produse de economisire cu caracteristici diferite, pliate pe nevoile mai multor tipuri de familii.

Depozitele de economii pentru persoane fizice Patria Bank

Pentru că puțin cu puțin ajunge să însemne mult, depozitele de economii Patria Bank sunt create pentru a te motiva să economisești constant, în ritmul tău. Ai o dobândă avantajoasă, de până la  3,25% pe an, beneficiezi de flexibilitate maximă și de o ofertă generoasă, din care poți alege depozitul care ți se potrivește.

Poți opta pentru un depozit cu perioadă de scadentă fixă sau personalizată, pentru economii în lei sau valută, poți să constitui depozitul în orice sucursală Patria Bank sau chiar de acasă, prin serviciul de internet banking Patria Online.

În plus, primești bonus la dobândă atunci când economisești prin intermediul serviciului de Internet Banking și ai comision 0 pentru retragerile în numerar din ziua scadenței (T) şi în ziua lucrătoare următoare scadenței (T+1), în limita a 60.000 de lei (sau echivalent în EUR / USD) /client/lună.

Descoperă depozitele Patria Plus și Senior Plus

Prin intermediul depozitelor bancare Patria Plus și Senior Plus faci economie în ritmul tău! Poți depune sume suplimentare ulterior constituirii depozitului, având o flexibilitate mai mare, pe care suntem siguri că o vei aprecia.

Aceste depozite pot fi constituite în lei sau valuta, gratuit, în orice agenție Patria Bank. Poți opta în cazul lor pentru plata lunară a dobânzii, sau capitalizarea sa, și ai numeroase perioade în care poți alege să constitui depozitul. Trebuie să știi că depozitul Senior Plus este un produs bancar destinat exclusiv pensionarilor și oferă o dobândă suplimentară.

Contul de economii cu acumulare: flexibilitatea unui cont curent și beneficiile unui depozit

Dacă îți dorești un plus de flexibilitate, beneficiind în același timp de o dobândă mai mare decât la contul curent, avem o soluție pentru tine: contul de economii cu acumulare. Poți depune bani în lei, euro sau dolari și nu ai o valoare minimă de constituire sau un sold minim pe care contul tău trebuie să îl aibă pentru a rămâne activ.

Foarte important – poți depune și retrage bani din contul de economii pentru persoane fizice Patria Bank ori de câte ori ai nevoie, fără penalizări ale dobânzii, primind  dobânda pentru câte zile ai plasat banii în acesta. Iar dobânda ta va fi mai mare cu cât sumele acumulate aici sunt mai mari.

Ție ce modalitate de economisire consideri că ți se potrivește?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.