Casă și grădinăDe ce ar trebui să ții cont când îți alegi o locuință?

De ce ar trebui să ții cont când îți alegi o locuință?

Alegerea unei locuințe pentru tine și familia ta nu e o treabă deloc ușoară. Pe cât de mare este angajamentul financiar – care va veni, cel mai probabil, la pachet cu un credit pe mai mulți ani – pe atât de mare va fi și responsabilitatea de a alege cu grijă un cămin care trebuie să răspundă nevoilor tale mult timp de acum încolo.

Astfel, în faza de selectare a ofertelor existente în piață este important să ții cont de o serie de criterii – care vizează atât confortul, cât și siguranța familiei tale.

Cine ofertează locuința de care ești interesat? Îți recomandăm să alegi case disponibile spre vânzare la dezvoltator. Argumentul este unul destul de simplu: cu cât sunt mai puțini intermediari în procesul de achiziție, cu atât mai clare îți vor fi datele despre investiția ta.

Unde este amplasat cartierul din care face parte locuința? Acesta este, desigur, printre primele lucruri la care te-ai gândit atunci când ai decis să cauți o locuință pentru familia ta. Să fie aproape de serviciu, de școală, grădiniță, parcuri, etc. dar și într-o zonă liniștită, unde te vei putea deconecta de la tumultul rutinei zilnice. Să te orientezi către o ofertă într-un cartier rezidențial luxos și prietenos în detrimentul unui apartament in zona Aviatorilor, de exemplu, poate fi una dintre variantele cu adevărat câștigătoare.

De ce tip de locuință ai nevoie? Dacă ești o persoană dinamică, ai o viață agitată și timpul petrecut efectiv acasă se rezumă la zilele de weekend, un apartament cu 2 sau 3 camere într-un cartier liniștit este ceea ce ți se potrivește. Ansamblul rezidential CATTED care este situat in Pipera a întrat în faza 3 de construcție – fază în care face disponibilă deja oferta sa de locuințe de tip apartament amplasate în singurul bloc din această zonă (bloc cu 4 etaje și 30 de apartamente de 2 și 3 camere).

Ce tip de spațiu mi se potrivește? Stilul tău de viața va dicta alegerea pe care urmează să o faci. În ansamblul rezidențial Catted te vei putea orienta, de exemplu, către apartamentele cu 2 camere care îți pun la dispoziție un living spațios de 23 mp, un dormitor de 14 mp, bucătărie separată, 1 baie, logie și 1 loc de parcare in subteran.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.