Acasă Casă și grădină De ce ar trebui să ții cont când îți alegi o locuință?

De ce ar trebui să ții cont când îți alegi o locuință?

0
701
alege o locuinta

 

Alegerea unei locuințe pentru tine și familia ta nu e o treabă deloc ușoară. Pe cât de mare este angajamentul financiar – care va veni, cel mai probabil, la pachet cu un credit pe mai mulți ani – pe atât de mare va fi și responsabilitatea de a alege cu grijă un cămin care trebuie să răspundă nevoilor tale mult timp de acum încolo.

Astfel, în faza de selectare a ofertelor existente în piață este important să ții cont de o serie de criterii – care vizează atât confortul, cât și siguranța familiei tale.

  • Cine ofertează locuința de care ești interesat? Îți recomandăm să alegi case disponibile spre vânzare la dezvoltator. Argumentul este unul destul de simplu: cu cât sunt mai puțini intermediari în procesul de achiziție, cu atât mai clare îți vor fi datele despre investiția ta.
  • Unde este amplasat cartierul din care face parte locuința? Acesta este, desigur, printre primele lucruri la care te-ai gândit atunci când ai decis să cauți o locuință pentru familia ta. Să fie aproape de serviciu, de școală, grădiniță, parcuri, etc. dar și într-o zonă liniștită, unde te vei putea deconecta de la tumultul rutinei zilnice. Să te orientezi către o ofertă într-un cartier rezidențial luxos și prietenos în detrimentul unui apartament in zona Aviatorilor, de exemplu, poate fi una dintre variantele cu adevărat câștigătoare.
  • De ce tip de locuință ai nevoie? Dacă ești o persoană dinamică, ai o viață agitată și timpul petrecut efectiv acasă se rezumă la zilele de weekend, un apartament cu 2 sau 3 camere într-un cartier liniștit este ceea ce ți se potrivește. Ansamblul rezidential CATTED care este situat in Pipera a întrat în faza 3 de construcție – fază în care face disponibilă deja oferta sa de locuințe de tip apartament amplasate în singurul bloc din această zonă (bloc cu 4 etaje și 30 de apartamente de 2 și 3 camere).
  • Ce tip de spațiu mi se potrivește? Stilul tău de viața va dicta alegerea pe care urmează să o faci. În ansamblul rezidențial Catted te vei putea orienta, de exemplu, către apartamentele cu 2 camere care îți pun la dispoziție un living spațios de 23 mp, un dormitor de 14 mp, bucătărie separată, 1 baie, logie și 1 loc de parcare in subteran.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.