Cum se marinează diferitele fripturi: iată care sunt ingredientele necesare

0
413
Cum se marineaza diferitele fripturi, Foto: drinksomewhere.com
Cum se marineaza diferitele fripturi, Foto: drinksomewhere.com

Va prezentam in cele ce urmeaza ingredientele folosite pentru a marina diferitele tipuri de carne.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de porc:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • o lingurita salvie;
  • o lingurita marghiran;
  • o lingurita otet de mere;
  • piper.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de pui:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • doi catei usturoi;
  • o lingurita cimbru;
  • o lingruita boia;
  • piper.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de vita:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • doi catei usturoi;
  • o lingurita cimbru;
  • doua linguri bulion;
  • piper.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de peste:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • o legatura marar;
  • doi catei usturoi;
  • zeama de la o lamaie;
  • piper.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.