Rețete culinareCum se marinează diferitele fripturi: iată care sunt ingredientele necesare

Cum se marinează diferitele fripturi: iată care sunt ingredientele necesare

Va prezentam in cele ce urmeaza ingredientele folosite pentru a marina diferitele tipuri de carne.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de porc:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • o lingurita salvie;
  • o lingurita marghiran;
  • o lingurita otet de mere;
  • piper.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de pui:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • doi catei usturoi;
  • o lingurita cimbru;
  • o lingruita boia;
  • piper.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de vita:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • doi catei usturoi;
  • o lingurita cimbru;
  • doua linguri bulion;
  • piper.

Ingredientele necesare pentru a marina carnea de peste:

  • 100 ml ulei de floarea soarelui sau masline;
  • o legatura marar;
  • doi catei usturoi;
  • zeama de la o lamaie;
  • piper.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.