DiverseCum să te faci plăcut pentru cei din jur?

Cum să te faci plăcut pentru cei din jur?

Există oameni a căror înfățișare fizică nu este mereu perfect în acord cu standardele de frumusețe ale societății în care trăim, dar care parcă au un farmec anume și te fac să te întrebi cum să te faci plăcut pentru cei din jur. Poate că nici eu nu sunt frumos, poate că nici tu nu ești frumos în felul care ni s-ar spune asta la modul general. Dar, avem unicitatea noastră și trăsături aparte care ne fac plăcuți în văzul lumii. Noi, acești oameni care nu intră într-un anumit standard de frumusețe clasică, avem ceva misterios, ceva magic ce atrage și captivează pe toți din jur. Care noi? Aproape noi toți.

Cum să te faci plăcut pentru cei din jur? Fii tu!

Știi ce mă face mai intersant și mai atrăgător decât alții în ochii lumii? Emoțiile mele, sentimentele și felul meu de a mă comporta cu cei cu care intru în legătură.

Exprimarea emoțiilor nu mă face pur și simplu mai fermecător, dar exprimarea sinceră a sentimentelor și a stărilor mele de spirit mă ajută să fiu eu, eu cel plăcut de tine, de ea și de alții. Este clar că suntem atrași de acei oameni pe care îi înțelegem de îndată. Fizicul nu are prea mult de-a face cu asta. Cei care se axează mai mult pe înfățișarea fizică sunt superficiali și fără drept de apel. Deci, cum să te faci plăcut? Prin felul tău de a fi.

Secretul nu este frumusețea de pe coperta revistelor

Un chip senin, un surâs cald sau un râs molipsitor mă face mai plăcut în ochii privitorului, zic eu. Și nu îmi pare rău deloc ca aleg să fiu eu cel natural și obișnuit. De ce aș vrea să par altceva? Că să mă alătur unor oameni fără valori și fără prea multă minte? Nu, prefer să fiu real. Dacă mă placi bine, dacă nu…se mai întâmplă.

Capacitatea noastră de a descifra ușor și de a accepta emoțiile altora ne fac să ne încredem mai simplu în acele persoane. Pe când, fiind alături de unii oameni care se ascund și tot încearcă să pară altceva este mai greu și ne face să nu mai avem atât de multă încredere în ei.

Pentru că noi fără măști, putem să ne asociem mult mai ușor cu cei care fac la fel, recunoscându-ne dintr-o mie. Avem un limbaj comun și de aceea suntem atât de atrași de acei oameni.

Spre exemplu, eu am ales să vorbesc pe blog cu voi. Vă împărtășesc absolut orice mi se pare interesant, vă spun părerile mele, vă dau sfaturi, vă pun întrebări, aștept răspunsuri și interacționez sincer cu voi toți.

Vă propun un exercițiu de imaginație: gândiți-vă la omul care vă este cel mai drag? De ce simțiți așa pentru el? Datorită aspectului fizic? Nu prea cred!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.